Home » , » Καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον παιδοβιαστή Λιγνιάδη. Του συμπαραστέκονται δυο πρώην υπουργοί;

Καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον παιδοβιαστή Λιγνιάδη. Του συμπαραστέκονται δυο πρώην υπουργοί;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 | 10:49 μ.μ.

Δεν είναι απλώς καταιγιστικός ο ρυθμός με τον οποίο έρχονται οι πληροφορίες για τον παιδοβιαστή Δ. Λιγνάδη στην δημοσιότητα. Η αίσθηση που αποκομίζει όποιος παρακολουθεί έστω και επιφανειακά αυτή την υπόθεση, είναι ότι εδώ υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα παιδόφιλων και τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.

Μόνο σ' αυτή την εκτίμηση μπορεί να καταλήξει κάποιος αν θεωρήσει βάσιμες τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι αυτές τις ώρες ο Λιγνάδης βρίσκεται σε σπίτι πρώην υπουργού σχετιζόμενου με την Τέχνη στην περιοχή του Κολωνακίου, και δίπλα του είναι για να του προσφέρει .τις νομικές συμβουλές συνταγματολόγος πρώην υπουργός! Μπορεί να μην κατονομάζονται αυτοί οι δυο πρώην υπουργοί αλλά φωτογραφίζονται ολοκάθαρα. Δεν υπάρχει νουνεχής άνθρωπος που την στιγμή οι πάντες παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν το δίποδο κτήνος θα υποθέσει ότι αυτοί οι πρώην υπουργοί στέκονται στο πλάι του εγκληματία έτσι τυχαία.

Η πολύ σημαντική επίσης αποκάλυψη -αν ισχύει- είναι ότι ο πρωθυπουργικός φίλος παριστάνοντας τον "φιλεύσπλαχνο" και ότι ενδιαφέρεται για τα κατατρεγμένα παιδιά μέσω μιας ΜΚΟ την οποία διαχειρίζονται άτομα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, προσέγγιζε προσφυγόπουλα για να ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις του. 

Εδώ να θυμίσουμε και ένα άλλο σχετικό δημοσίευμα με την «υπόθεση Μεταξουργείο». "Το 2012 υπήρξαν καταγγελίες για βιασμούς ανήλικων μεταναστών σε σπίτι της περιοχής στο οποίο φέρεται να μπαινόβγαινε ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Για… άγνωστους λόγους η υπόθεση με βαριά οσμή δράσης κυκλώματος παιδεραστίας έκλεισε άρον άρον.

Υ.Γ:  Να θυμίσουμε κάτι απ' το πρόσφατο παρελθόν. Πριν λίγους μήνες ο Μπογδάνος θεώρησε ότι  "απειλείτε" από μια ανάρτηση που έκανε το μέλος του Ρουβίκωνα  Σπύρος Δαπέργολας. Καταθέτει μήνυση και σε χρόνο dt κινητοποιούνται αστυνομικοί και δικαστικοί μηχανισμοί (Δείτε εδώ).


Σήμερα προσήλθε στην Εισαγγελία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Λιγνάδη ένας άνθρωπος που σε ηλικία 14 χρονών, το 2010, βιάστηκε από τον πρωθυπουργικό φίλο. Είναι ένα έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα και το οποίο δεν έχει παραγραφεί. Για τους δικαστές και του μπάτσους όμως είναι απλώς Παρασκευή. Εξοχα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger