Home » , » Κάπως ετεροχρονισμένα, μετά μια δεκαετία, ο Θ. Παφίλης, καυτηριάζει την "ηθική" που πρεσβεύει η φοιτητιώσα .νεολαία της δεξιάς.

Κάπως ετεροχρονισμένα, μετά μια δεκαετία, ο Θ. Παφίλης, καυτηριάζει την "ηθική" που πρεσβεύει η φοιτητιώσα .νεολαία της δεξιάς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 | 1:43 π.μ.


Να ευλογήσουμε τα γένια μας (που δεν έχουμε); Και εννοούμε ότι το γεγονός που έδωσε την ευκαιρία να κάνει χτες την εύστοχη τοποθέτηση του στην βουλή χτες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, εμείς στον ιστότοπο μας, το είχαμε αναδείξει πριν ... μια δεκαετία

Μάλιστα αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2017 ο σύντροφος Μήτσος επανήλθε στο ίδιο θάμα πιο αναλυτικά στην ανάρτηση που τιτλοφορούσε "Κοίτα ποιοι μας κάνουν μαθήματα για σωστή Παιδεία!"

Σε κάθε περίπτωση πάντως εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έστω και κάπως .... ετεροχρονισμένα πήρε διαστάσεις με την τοποθέτηση του Παφίλη  η "ηθική" που πρεσβεύει η φοιτητιώσα .νεολαία της δεξιάς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

11 Φεβρουαρίου 2021 στις 3:47 π.μ.

Έτσι ακριβώς, τα είπαμε πρώτοι, αλλά τα είπε ωραία.

11 Φεβρουαρίου 2021 στις 3:03 μ.μ.

Η ΚΝΕ και ιδίως η ΜΑΣ τα γνωστοποίησε εδώ και αρκετά χρόνια. Στη βουλή δεν μπορείς να τα αναφέρεις έτσι στο ξεκάρφωτο. Τώρα με το νομοσχέδιο για την παιδεία αναφέρθηκε. Μην βρίσκετε πάντα λόγους εναντίον του ΚΚΕ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger