Home » , » Στους αγώνες δεν κολλάει κανένας ιός.

Στους αγώνες δεν κολλάει κανένας ιός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 | 11:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στους φοιτητές που πρόκειται να ρίξουν τη χούντα του Μητσοτάκη. Η συγκέντρωση Αντίστασης στη νεοφιλελέ δικτατορία ήταν μαζικότατη και μαχητική. Οι φασίστες πάλι δαγκώθηκαν από το κακό τους, λύσσαξαν κυριολεκτικά από τη μεγάλη επιτυχία των κινητοποιήσεων. 

Φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί είπαν βροντερό ΟΧΙ στην υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και του περιορισμού της Ελευθερίας. Οι πραιτοριανοί παίρνοντας διαταγή από το φασίστα Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα ακροδεξιά καθάρματα επιτέθηκαν στα παιδιά. Όμως απότυχαν οικτρά, αφού το συλλαλητήριο συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ακόμα ένταση και παλμό. 

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται νέα συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ για να απελευθερωθούν οι προσαχθέντες από τους χρυσαλήτες με στολή. «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία», «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει»

Στο μεταξύ ο Παττακός Νο 2 - ακόμα πιο γελοίος - σκοπεύει να απαγορεύσει τη μουσική! Μόνο δουλεία. Τίποτε άλλο, διασκέδαση ή ξεκούραση απαγορεύονται για την πλέμπα. Να τους αφιερώσουμε ένα τραγούδι του Πανούση που λέει για τυραννοκτόνους. Κι αν μπορείτε, φασίστες, τραβάτε να τον βρείτε, να τον τιμωρήσετε. «Θε μου μεγαλοδύναμε που είσαι ψηλά 'κει πάνω ρίξε τη νόσο καλαζάρ, Θεούλη μου στους σκύλους των κομμάτων Εκεί που τρώει ο Πάγκαλος με τα χρυσά κουτάλια βάλε στη σούπα του σκατά, Θεούλη μου να του κοπούν τα σάλια Δώσε κουράγιο στο λαό και στους τυραννοκτόνους ν' απαλλαγούμε απ' τους βαλτούς, Θεούλη μου και τους ευρωμασόνους. Κι όταν θα σβήσει ο αργιλές και βγουν τρανσέξουαλ νάνοι βαλ' όλους τους αγγέλους σου, Θεούλη μου να πουν το νάνι – νάνι…» 

Απαγορεύστε κι αυτό που μιλά ξεκάθαρα για οπλοφορία βία και Επανάσταση: Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη, που με βία μετράει τη Γη. Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά! 

Αν ζούσε σήμερα ο Ρήγας θα έλεγε «Καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη Ζωή παρά τέσσερα χρόνια του Κούλη η φυλακή». Και μην ξεχνάτε. Στους αγώνες δεν κολλάει κανένας ιός. Ούτε με κορόνα, ούτε με σβάστικα. Στα σχολεία και τις Εκκλησίες κολλάει. Όπως στα λεωφορεία και τα εργοστάσια. Εμπρός λοιπόν να διώξουμε και αυτή τη χούντα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger