Home » , , » Η συνέντευξη Μητσοτάκη και μια ερώτηση προς τον "ξεπλυματία" δημοσιοκάφρο

Η συνέντευξη Μητσοτάκη και μια ερώτηση προς τον "ξεπλυματία" δημοσιοκάφρο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 | 10:44 μ.μ.


Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας, για να σχολιάσουμε το "πλυντήριο" Παπαχελά που σήμερα ανέλαβε να ξεπλύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο η αδελφή του Ντόρα που εκτίμησε ότι πρέπει κάποιοι να υπάρχουν συνεχώς δίπλα του για να "προστατεύουν" τον ανέμελο.

Και στην προκυμμένη περίπτωση δεν μπορεί να λέει τόσο καραμπινάτα ψέματα και να θεωρεί ότι θα περάσουν απαρατήρητα. Το μόνο που κατορθώνει μ αυτό τον τρόπο είναι να εκτίθεται και να γίνεται καταγέλαστος. 

Είναι λοιπόν αξιοσημείωτη η χλαπάτσα που δέχτηκε ο νέος Μωησής από την κάτοικο της Τήνου Ελένη Νιτσόλα -είναι η γυναίκα που ανέβασε στο διαδίκτυο την γνωστή φώτο με το πρωθυπουργικό τσιμπούσι- η οποία παρακολούθησε την συνέντευξη που έδωσε στον Παπαχελά, εστιάζεται, λοιπόν στο σημείο που ο πρωθυπουργός δηλώνει: «Τα ίδια άτομα που ήμασταν μαζί στο ελικόπτερο, τα ίδια άτομα βρέθηκαν σε αυτή τη βεράντα για ένα τραπέζι, ένα κέρασμα 15 λεπτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν είμαι διατεθειμένος να την αναιρέσω» 

Η Ικαριώτισσα που κατοικεί ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Χριστόφορου Στεφανάδη που έγινε το φαγοπότι κάνει ρόμπα στον πρωθυπουργό γράφοντας στον λογαριασμό της στο f/b: «Κε Παπαχελα, άκουσα τον εξοχότατο να λέει στην συνέντευξη, ότι έμεινε μόνο 15 λεπτά στο τραπέζι... Μάλλον μπερδεύει τις μιάμιση (το λιγότερο) ώρες με τα 15 λεπτά. Αυτό από μένα! Σίγουρη πηγή, μια και ήμουν απέναντι του, φάτσα με φάτσα!».

Με την ευκαιρία ένα απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας που αφορά τον δημοσιοκάφρο "ξεπλυματία"

Ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της "Kαθημερινής" και πολιτικός αναλυτής της τηλεόρασης του Σκάι -αν δε κάνουμε λάθος- είναι ο μοναδικός έλληνας δημοσιοκάφρος μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Oπως γράφτηκε και δεν έχει διαψευστεί έχει μετοχές ύψους 1.000.000 ευρώ στο συγκρότημα ΜΜΕ του Αλαφούζου. Αυτή η "επένδυσή του" -δεν γνωρίζουμε τι άλλες μπορεί να έχει- απ' την δημοσιογραφική του δουλειά, προέρχεται;


Η παραπάνω ερώτηση είχε τεθεί στον υπουργό Μπάτσων και Καταστολής, και προέρχεται από την ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής «Καλάμι». Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιον εννοεί. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger