Home » , » Ομολογούν την κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των εγκλημάτων Λιγνάδη .... και μας θεωρούν ηλίθιους!!!

Ομολογούν την κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των εγκλημάτων Λιγνάδη .... και μας θεωρούν ηλίθιους!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 | 10:10 μ.μ.


Δεν μπορούσε να υπάρξει καλύτερη, απροκάλυπτη ομολογία, για την μεθοδευμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει -γιατί άραγε;- τον φίλο και δάσκαλο ορθοφωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Δ. Λιγνάδη, για τα εγκλήματα που κατηγορείτε  από το απολογητικό υπόμνημα του.

Το ότι ο Κούγιας το έδωσε στην δημοσιότητα είναι μια άλλη ιστορία την οποία σχολίασε προηγουμένως η συντρόφισσα Αλέκα. 

Αυτό που είναι απίστευτα προκλητικό είναι το θράσος τους! 

Αφού και η ίδια η κυβέρνηση μέσα στην βουλή δια στόματος του υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη παραδέχτηκε ότι δεν έγινε καμιά έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη, ούτε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις σχετικών αδικημάτων (θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση), έρχεται τώρα ο Κούγιας για να μας πει ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία στους υπολογιστές και στα τηλέφωνα του να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες! Καλά, τόσο ηλίθιους μας θεωρούν;

Οσο για την υπερασπιστική γραμμή Λιγνάδη αφήνουμε να την σχολιάσει η χρήστης του f/b Μαρία Λουκά.

Πρότεινε ως μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη και άφησε να διαρρεύσουν τα ονόματα τους στον Τύπο, δύο ανθρώπους που ανακοινώνουν ότι ουδέποτε ρωτήθηκαν ή συναίνεσαν σε κάτι τέτοιο και επιπρόσθετα δηλώνουν άγνοια για την υπόθεση.

Έδωσε βορά στα media προσωπικά στοιχεία μηνυτών και μαρτύρων, χωρίς να έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καμία τέτοια έγκριση

Διοχέτευσε ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα στον Τύπο, προτού καν το καταθέσει στην ανακριτική διαδικασία.

Παραβίασε κατάφωρα τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, εκθέτοντας ανθρώπους σε κίνδυνο και ενόχληση.

Επί τρεις μέρες καθυβρίζει θύματα και μάρτυρες. Κάνει μήνυση για να τους εκβιάσει και να εκφοβίσει τα υπόλοιπα θύματα που σκέφτονται να μιλήσουν.

Ψευδολογεί για τον εκλεγμένο πρόεδρο ενός σωματείου και λοιδορεί ολόκληρο το σωματείο.

Προσβάλλει βάναυσα προσωπικότητες.

Ασκεί ρητορική που εντάσσεται στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, καθώς εμπεριέχει ατόφια ομοφοβία, συκοφαντεί τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις σεξεργάτριες/τες και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Όχι αυτό δεν είναι υπερασπιστική γραμμή. Σε κάποιο άλλο κράτος, λίγο πιο συντεταγμένο ως προς τις δεοντολογικές αρχές, θα ήταν λόγος ανάκλησης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. 

Δεν είναι δικηγόρος ο Αλέξης Κούγιας. Είναι ένας στυγνός εκβιαστής και συκοφάντης του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Κι ελπίζω σήμερα το βράδυ οι διωκτικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους, αυτό που απορρέει από το δίκαιο των σωμάτων που βιάστηκαν και τώρα επανατραυματίζονται. Να μην ευθυγραμμιστούν μ’ αυτή την αθλιότητα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger