Home » , » Βουλή: «Ξύλο» στο Μητσοτάκη!

Βουλή: «Ξύλο» στο Μητσοτάκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 | 9:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Από άλλον το περίμενε, άλλος τον έδειρε. Ο πανικόβλητος πρωθυπουργός ήταν φυσικό να μην πείσει ούτε τα τρολλ του, αυτά που βρίζουν χυδαία και συκοφαντούν λέγοντας ανοησίες και ψέματα στο διαδίκτυο. Μοιραία κι αφού η συζήτηση θα ήταν κυρίως περί του σκανδάλου παιδεραστίας, θα έρχονταν σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αν και είχε εύκολη δουλειά ο Τσίπρας μάλλον βαρέθηκε και πήγε για ύπνο. Είπε βέβαια ένα – δυο ατάκες ως απάντηση στις κουταμάρες του Μητσοτάκη που το μόνο που βρήκε να πει πως δεν φαίνονταν η Κονιόρδου στη φωτογραφία του με το Λιγνάδη! Βρε συ, όταν ο δικός σου αντί για την Περιστέρα βάζει με Photoshop το Λιγνάδη δίπλα στον Τσίπρα, τα λες αυτά;

Ανύπαρκτη η Φώφη στον εξωγήινο κόσμο της, θα αντικατασταθεί από τον ακόμα χειρότερο Λοβέρδο, καθώς δεν μπορεί να υπηρετήσει καλά το Μητσοτάκη. Ίσως έχει μείνει λίγο από το DNA του πατέρα της (ελάχιστο), που άκουγε Μητσοτάκη και πάθαινε αναφυλαξία.

Εκείνος που πραγματικά μίλησε σοβαρά και έδειρε ακόμα μια φορά τους άχρηστους και τους φαύλους ήταν φυσικά ο Κουτσούμπας. Έχουμε και λέμε:

«Είπε ο πρωθυπουργός, ότι η κυβέρνηση ¨"απέσυρε" και "οδήγησε στη δικαιοσύνη" το Λιγνάδη. Όχι κύριε Μητσοτάκη. Το Λιγνάδη τον "απέσυραν" και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη, τα θύματά του και η κατακραυγή των ανθρώπων που συνέβαλαν να αναδειχθεί το όλο θέμα»

Κι η φάπα ακούστηκε ως την Αμερική! Το «παστέλωμα» συνεχίστηκε.

«Από την πρώτη στιγμή ως ΚΚΕ τονίσαμε το εξής: Εκτός από τα θύματα και τους δράστες, τα φώτα πρέπει να στραφούν και σε όλους εκείνους τους κοινωνικούς και οικονομικούς καταναγκασμούς, που διευκολύνουν τους δράστες και πάνω απ’ όλα φιμώνουν τα θύματα».

Ακριβώς πρέπει να προστατεύσουμε τα θύματα βιασμών. Ακούς Κούγια; Ακούει και παθαίνει εγκεφαλικό.

«Κι ας σκεφτούμε το εξής: Αν μία Ολυμπιονίκης αναγκάζεται να σιωπά και να θάβει μέσα του για χρόνια τις φρικτές εμπειρίες που έζησε… Αλήθεια, τί κουράγιο χρειάζεται μία εργάτρια, μία υπάλληλος, ένας απλός εργαζόμενος για να αντιδράσει, να καταγγείλει, να αποκρούσει τέτοιες μορφές βίας;»

«Είναι, όμως, απαράδεκτη και η προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους, να ταυτιστεί ο ομόφυλος σεξουαλικός προσανατολισμός με την ασέλγεια και την εκμετάλλευση σε βάρος εφήβων, με την παιδεραστία».

Ποιος παρήγγειλε Κούγια ψιλοκομμένο; Έτοιμος!

Όλα αυτά τα αισχρά δείχνουν πως δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά αλλά πως η σαπίλα έχει προχωρήσει πολύ.

Κι επειδή ξύνονταν ο Κούλης στη γκλίτσα του Στάλιν, ο σύντροφος είπε:

«Άλλοι έχουν την αθλιότητα αυτή ως 2η φύση τους... Κάποιους τους ξέρετε πολύ καλά μάλιστα κε Μητσοτάκη... Διαβάζω ανάρτηση βουλευτή σας. Όχι κάποιου τρολ, αλλά του βουλευτή σας Λαζαρίδη, ανάρτηση βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού»!

Κούλη σε ρήμαξε. Έχεις βουλευτή τρολλ (κι όχι ένα) και θες και μιλάς; Ο Λαζαρίδης να υποθέσω δεν διαγράφτηκε για τις αθλιότητες που είπε; Αλλά πονάνε οι φασίστες όταν ακούν Άρη Βελουχιώτη!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger