Home » , , » Αυτοπροβιβάστηκε ο Πορτοσάλτε. Ανέλαβε εκπρόσωπος των "οργισμένων" νεοδημοκρατών.

Αυτοπροβιβάστηκε ο Πορτοσάλτε. Ανέλαβε εκπρόσωπος των "οργισμένων" νεοδημοκρατών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 | 2:23 π.μ.


Αυτοπροβιβάστηκε o Αρης Πορτοσάλτε. Κουράστηκε πια να φοράει πλερέζες και να ξεσπάει σε μοιρολόγια αφού η η κυβέρνηση των "αρίστων", που με τόσο πάθος υπερασπίζεται, εμφανίζεται άτολμη, σύμφωνα με τον ίδιο, να αντιμετωπίσει τον αναβρασμό που υπάρχει στον χώρο της Παιδείας. 

Τώρα, λοιπόν, ανέλαβε αυτοβούλως να εκπροσωπήσει τους "οργισμένους υποστηριχτές της Ν.Δ"., και να μεταφέρει τις απόψεις τους στην κυβέρνηση.

Οι "οργισμένοι", λοιπόν "ψηφοφόροι του Μητσοτάκη", 
δίνουν "τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση" για να μην πάψουν να της παρέχουν την εμπιστοσύνη τους.  

Κι αυτή η "ευκαιρία" μεταφράζεται στην παρότρυνση να εξαπολυθούν οι πραιτοριανοί του Χρυσοχουντίδη και να μακελέψουν το σημερινό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Το "επικοινωνιακό πιστόλι" της κυβέρνησης φιλοδοξεί σήμερα να προβιβαστεί και να αναλάβει να καθορίζει την κυβερνητική στάση απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και την νεολαία. 
Με την διαφορά ότι ξεχνάει κάτι βασικό. Αυτό που λένε οι στίχοι του άσματος:  "Όλες οι λύσεις είναι φίνες και ωραίες τότε και μόνο όταν είναι εφικτές". Γιατί φυσικά αν τολμήσει σήμερα η κυβέρνηση να στείλει τα ένστολα "παλικάρια", προστασίας του συστήματος να επιτεθούν σε χιλιάδες διαδηλωτές, τότε παίρνει το ρίσκο του "ατυχήματος". Και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δημιουργούνται ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Και τότε καμιά ακροδεξιά κραυγή του Πορτοσάλτε δεν μπορεί να τις τιθασεύσει.   

Υ.Γ: Και κάτι άλλο. Γιατί ο "έγκριτος" δημοσιολόγος αποφεύγει να απαντήσει σε δημοσιεύματα τα οποία παρουσιάζουν τη σύζυγό του να λαμβάνει μια παχυλή αργομισθία από την Ν.Δ λόγο των υπηρεσιών που προσφέρει στο κόμμα του Μητσοτάκη ο άντρας της;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger