Home » , » Και το Σαμαρικό antinews πήρε στο δούλεμα τον Κούλη

Και το Σαμαρικό antinews πήρε στο δούλεμα τον Κούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 | 9:10 μ.μ.

Απόλαυση ο τρόπος με τον οποίο παίρνει στο δούλεμα το Σαμαρικό antinews τον επικεφαλής της κυβέρνησης των "αρίστων". Τελικά πάλι δεν "προστάτευσε" τον Μητσοτάκη, η κουστωδία συμβούλων που έχει δίπλα του.  

Πάλι την πάτησε ο "ανέμελος" και ενώ τον είχε προειδοποιήσει η αδελφή του, Ντόρα,  ότι ο πρωθυπουργός στερείτε της στοιχειώδους αντίληψης και έτσι  μόνιμα, χρειάζεται να υπάρχουν κάποιοι δίπλα του για να τον καθοδηγούν και στις πιο απλές εκδηλώσεις του. Οπως μας γράφει η δεξιά ιστοσελίδα οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη αποδείχθηκαν εντελώς για τα μπάζα και έτσι θα πέσουν "κεφάλια".

Ας διαβάσουμε το σχετικό πόνημα:

Ψυχρολουσία για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απετέλεσαν τα χιλιάδες οργισμένα σχόλια πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανάρτησε το χθεσινοβραδινό διάγγελμα του. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη που όμως έχει εξοργίσει τον πρωθυπουργό και είναι βέβαιο ότι θα αναζητήσει ευθύνες στους επιτελείς του που είχαν την ιδέα τόσο για το διάγγελμα όσο και για την ανάρτηση του στα social media του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι γεγονός πως ο πρωθυπουργός δεν είχε αντιληφθεί την κοινωνική οργή που υποβόσκει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ήταν βέβαιος, βάσει της ενημέρωσης που είχε από τους συμβούλους του, πως η δημοσκοπική διάφορα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση του προσώπου του, ήταν εγγύηση για να προβεί σε προσωπική παρέμβαση έπειτα από τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Αποδείχτηκε ότι αυτή η εικόνα ήταν τελείως εσφαλμένη. Και το χειρότερο, δεν αποτελεί προϊόν «αξιολογικής κρίσης», αλλά αιτιολογήθηκε από τα δημοσκοπικά ευρήματα αλλά και στοχευμένα δημοσιεύματα τα οποία προσκόμισαν σύμβουλοι στον πρωθυπουργό δίκην αποδελτίωσης.

Αυτοί λοιπόν που κρατούσαν τον πρωθυπουργό στο σκοτάδι αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία, θα αναλάβουν και τις ευθύνες των πράξεών τους. Ειδικά μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook, όπου οι αντιδράσεις ήταν καταιγιστικές. Μιλάμε για χιλιάδες αρνητικά σχόλια, τα οποία πραγματικά κλόνισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον εξόργισαν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger