Home » , » Τέτοια ανατριχίλα και οργή από μπατσάδικη συμπεριφορά δεν έχουμε ξανανιώσει!

Τέτοια ανατριχίλα και οργή από μπατσάδικη συμπεριφορά δεν έχουμε ξανανιώσει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 | 3:06 μ.μ.


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφούν οι σκηνές που παρακολουθούμε σ' αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μας γράφει αναγνώστης μας.
Για ευνόητους λόγους, -τους οποίους προκαλεί η οργή του για την απίστευτη κτηνωδία, σε συνδυασμό με την ψυχανωμαλία κάποιων μπάτσων- δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο του επιστολογράφου μας.

Αρκούμαστε να παραθέσουμε την είδηση.   

Το βράδυ της 9/3/2021 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που διεξήχθησαν, η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την εκδίκηση για τα συμβάντα που προηγήθηκαν, ξυλοκοπούσε ανελέητα και μοίραζε πλαστές κατηγορίες σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Ένα από τα θύματά τους ήταν και η 18χρονη Έφη. Αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου το μαρτύριο της συνεχίστηκε. 

Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντας της «ΕΣΥ ΘA ΓΑΜΗΘΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ». Ενώ ο άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια και της είπε: «ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ“.

Οταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε, της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και μετά από περαιτέρω διαμαρτυρίες της, ξυλοκοπήθηκε και από τους υπόλοιπους ΜΑΤατζηδες που βρίσκονταν εκεί. 

Ενώ η Έφη έκανε εμετό με αίμα, οι ΜΑΤατζηδες της φώναζαν «ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ;» 

Στη συνέχεια, ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί της απάντησαν «ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ» και την ξαναχτύπησαν στο πρόσωπο. 

Σχεδόν 24 ώρες μετά τη σύλληψη της, όχι μόνο δεν της έχει προσφερθεί ιατρική περίθαλψη, αντιθέτως έχει δεχθεί πολλαπλές απειλές βιασμού. 

Τέτοια ανατριχίλα και οργή από μπατσάδικη συμπεριφορά δεν έχουμε ξανανιώσει

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger