Home » , , » Απ' τα θρησκευόμενα άτομα Χατζηνικολάου και Λιγνάδη, στην εμμονή του παιδοβιαστή να κρατάει "τρόπαια" από τις διαστροφικές πράξεις του.

Απ' τα θρησκευόμενα άτομα Χατζηνικολάου και Λιγνάδη, στην εμμονή του παιδοβιαστή να κρατάει "τρόπαια" από τις διαστροφικές πράξεις του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 | 11:17 μ.μ.


Ισως να μην έχει προηγούμενο το μέγεθος στο οποίο έχει φτάσει σήμερα η απαξίωση και ο χλευασμός στην καθεστωτική δημοσιογραφία και στους εκφραστές της. 

Αυτό όμως είναι η μια πλευρά του ζητήματος που έχει να κάνει με το δημοσίευμα της φυλλάδας του Χατζηνικολάου που παρουσιάζει τον προφυλακισμένο παιδοβιαστή να καταναλώνει τον χρόνο του με προσευχές. (Εχουν ένα κοινό δηλαδή ο εκδότης της Real news με τον Λιγνάδη. Κι αυτός είναι "Βαθιά θρησκευόμενο άτομο," όπως έχει δηλώσει δημόσια ο ίδιος, "κάνει την προσευχή του τουλάχιστον μια φορά την μέρα και έχει βιώσει πολλά «μικρά θαύματα», μερικά απ' τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ). 

Δεν είναι όμως αυτή η ουσία.

Σήμερα έρχονται στην δημοσιότητα άλλες έξι νέες σοκαριστικές καταγγελίες εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι η μαρτυρία ενός 24χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να κακοποιήθηκε από τον ηθοποιό (δις), ενώ ήταν 17 ετών.

Ουσιαστικός μάρτυρας θεωρείται ακόμα ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να έζησε πολλά χρόνια δίπλα στον ηθοποιό και να έζησε συγκεκριμένες καταστάσεις με ανήλικα αλλά και προβεβλημένα πρόσωπα (επιχειρηματίες και όχι μόνο) από τον χώρο του θεάτρου.

Αυτό όμως που εγείρει πάρα πολλά ερωτηματικά που απαιτούν άμεσες απαντήσεις -έχει εξαφανιστεί και ο Κούγιας που θα μπορούσε να μας κάνει σοφότερους- είναι ότι ανάμεσα στα νέα πειστήρια που αποκαλύφθηκαν και τεκμηριώνουν την εγκληματική δραστηριότητα είναι και άδεις παραμονής ανήλικών προσφυγόπουλων στην χώρα μας. 

Και εδώ εγείρονται πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά. Ποια είναι τα παιδάκια που τα αορούν και ποια είναι η τύχη τους; Και πάνω απ' όλα πώς βρέθηκαν στην κατοχή του παιδοβιαστή;

Εδώ να θυμίσουμε ότι δεν έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Λιγνάδη, δεν υπήρξε κανένας έλεγχος στους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές και δεν γνωρίζουμε τις συνομιλίες που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείνουμε με μια πολύ εύστοχη παρατήρηση που έκανε χρήστης του twitter: Ευτυχώς που οι παιδεραστές μέσα στη διαστροφή και την ανωμαλία τους κρατάνε τρόπαια από τις διαστροφικές πράξεις τους γιατί αν περιμέναμε από την ΕΛΑΣ και την εισαγγελία θα βρίσκανε μόνο βίους Αγίων στο σπίτι του Λιγνάδη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger