Home » , » Ασφαιρη επίθεση στον πνευματικό μας ογκόλιθο, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Α. Γεωργιάδη

Ασφαιρη επίθεση στον πνευματικό μας ογκόλιθο, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Α. Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 | 2:31 μ.μ.

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι τόσο κακοπροαίρετοι μερικοί. Καπιταλισμό έχουμε και μάλλον τα εύσημα πρέπει να δώσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αδωνη Γεωργιάδη για την ικανότητα του στην πώληση και προώθηση προϊόντων.
Αυτό το ταλέντο του, εμείς το έχουμε παραδεχθεί και το έχουμε αναγνωρίσει.

Σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης μας, πάλι δέχεται άσφαιρα αντιπολιτευτικά πυρά, γιατί στα πλαίσια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, σαν ιδιοκτήτης και καθηγητής του πρότυπου εκπαιδευτηρίου "Ελληνική Αγωγή" (έχουμε εξυμνήσει την επιστημονική προσφορά αυτού του ιδρύματος), προσπαθεί να αποκτήσει πελατεία στo εκπαιδευτήριο του χρησιμοποιώντας επιβεβαιωμένα face news.

Και είναι λόγος αυτός για να αμφισβητηθεί η αξιοθαύμαστη προσφορά αυτής της προσωπικότητας προς την πατρίδα και την διανόηση, κάτι που μέχρι και ο εθνικός κυβερνήτης Στυλιανός Παττακός είχε αναγνωρίσει;
Δεν αντιλαμβάνονται ορισμένοι ότι μ' αυτό τον τρόπο γίνονται συνοδοιπόροι της αντικοινωνικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" που είχε στοχοποιήσει τον αξιόλογο πολιτικό αυτό άντρα; 

Αρκετά πια με τις παρωχημένες αριστερίστικες αντιλήψεις κάποιων. Είναι επιτέλους καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε εισέλθει σε εποχές νεοδημοκρατικής κανονικότητας.
Αν έχουν αδυναμία να το αντιληφθούν θα τους συνιστούσαμε να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμα μαθήματα πολιτικής κατάρτισης στην σχολή του κ. Γεωργιάδη "Ελληνική Αγωγή", όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την καθηγήτρια Ευγενία Μανωλίδου θα πλαισιώνει και η διαπρεπής δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger