Home » , » Ουτε τα προσχήματα δεν κρατούν τα Αλαφουζέικα παπαγαλάκια

Ουτε τα προσχήματα δεν κρατούν τα Αλαφουζέικα παπαγαλάκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 | 8:19 μ.μ.

Στον βούρκο των ΜΜΕ του Αλαφούζου υπάρχουν πολλά σαπρόφυτα. Αφού η μπόχα ορισμένων ενθουσίασε το κυβερνητικό κόμμα βρέθηκαν να "κοσμούν" τον βάλτο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., όπως ο γραφικός Μπογδάνος και ο ανεκδιήγητος Παπαδημητρίου. 

Ετσι, λοιπόν απέμειναν κάποια δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια, σαν τον Πορτοσάλτε και το γνωστό δίδυμο του Δημήτρης Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου. για να μην χαλάει το τοπίο.

Ειδικά ο Δημήτρης Οικονόμου, έχει δόκτορά απ' το Πανεπιστήμιου Γκέμπελς. Πρόχειρα θυμόμαστε το πώς δικαιολόγησε τους μπάτσους όταν είχαν σακατέψει στο ξύλο την οικογένεια Ινδαρέ (βλέπε εικόνα) και την "πριονοκορδέλα" που τον πέρασε η  Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας, μετά την προβοκάτσια που έκανε σε βάρος των ηρώων που είναι στο πρώτο μέτωπο κατά της πανδημίας. 

Το σημερινό "κατόρθωμα" του Γκεμπελίσκου έγινε σε βάρος της συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ, βουλευτή Λιάνα Κανέλη. Οταν τόλμησε να επαναλάβει τις χθεσινές φράσεις τον δολοφόνων της ΔΡΑΣΗΣ «θα τους γαμήσουμε, να τους σκοτώσουμε», με περισσή αναίδεια και χωροφυλακίστικη νοοτροπία την έκοψε και μάλιστα απαίτησε να ζητήσει και συγνώμη η Κανέλλη.

Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή. Το συγκρότημα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος έχει αποτελέσει την δύναμη κρούσης για να περάσουν οι μνημονιακές πολιτικές, για να συκοφαντηθεί κάθε εργατικός αγώνας. να κάνει μόνιμα την "βρόμικη" επικοινωνιακή δουλειά της δεξιάς, 
 
Αμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ μετά την αλήτικη συμπεριφορά του Δ. Οικονόμου 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger