Home » , » Ο Μητσοτάκης σε ρόλο .. Ζήκου (Βίντεο)

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο .. Ζήκου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 | 9:19 μ.μ.


Τέτοιο "επιτελικό κράτος" που να στελεχώνεται από τόσο άξια στελέχη δεν υπάρχει στον κόσμο. Και φυσικά όλοι αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας, έχουν την λαϊκή νομιμοποίηση αφού βρέθηκαν στις κυβερνητικές θέσεις με την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Και φυσικά οι ψηφοφόροι της Ν.Δ υποθέτουμε θα αισθάνονται πλήρως ευχαριστημένοι με την επιλογή που έκαναν στις εκλογικές κάλπες. Ειδικά οι ευσεβείς Χριστιανοί. Φανταζόμαστε ότι θα ανάβουν καντήλι στο όνομα υπουργού Οικονομικών όταν ακούνε ότι απευθύνεται με προσευχές -πιθανόν και με λιτανείες και αγρύπνιες- στους θαμώνες των επουράνιων, για να "πάει καλά η οικονομία".
Αυτή είναι μια τακτική, που απ' ότι ξέρουμε δεν την είχε σκεφτεί κανένας προηγούμενος τσάρος της Οικονομίας. Τώρα αν αυτή πάει κατά διαόλου και εσείς "κατεβάζετε καντήλια", πρέπει να απευθυνθείτε στον Μεγαλοδύναμο που δεν έκανε αποδεκτές τις παρακλήσεις του υπουργού.

Τώρα για τον νέο Μωυσή, που θεώρησε ότι ο Συνήγορος του Πολίτη είναι ένας άνθρωπος τι να πούμε. Ο ηγέτης μας Κυριάκος, είναι δικαιολογημένος. Δεν διάβαζε αυτά που του έχουν γράψει και αυτοσχεδίαζε. Οπως έχει πει και η αδελφή του η Ντόρα πρέπει να υπάρχουν συνέχεια δίπλα του κάποιοι άνθρωποι να τον προσέχουν.
Δεν μπορεί να τα ξέρει και τα πασίγνωστα ο άνθρωπος και όταν μιλάει εκτός κειμένου το να καταντήσει ... Ζήκος 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger