Home » , » Απίστευτο κράξιμο, οργή και ειρωνεία στον Μητσοτάκη από τους χρήστες του f/b

Απίστευτο κράξιμο, οργή και ειρωνεία στον Μητσοτάκη από τους χρήστες του f/b

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 | 11:35 μ.μ.

 
Κοίτα να δεις που θα αποδεχθούμε την άποψη συντρόφου που λέει ότι η απήχηση της Ν.Δ στο εκλογικό σώμα δεν προσεγγίζει ούτε το 20%! 

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει στα social media του πρωθυπουργού κάθε φορά που προσπαθεί να μας γνωστοποιήσει μια δραστηριότητά του είναι εντυπωσιακότατο.

Το απόγευμα είχαμε δημοσιεύσει την πληροφορία που μας κοινοποίησε αναγνώστης μας ότι το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου είχε αναθέσει σε εταιρεία επικοινωνιακής και πολιτικής έρευνας να ανιχνεύσει τον τρόπο ώστε να μην παρουσιάζονται τέτοια ποσοστά αποδοκιμασίας σε κάθε ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Βλέποντας την "υποδοχή" που είχε από τους χρήστες του διαδικτύου την είδηση που ανάρτησαν στο f/b οι συνεργάτες του Μητσοτάκη, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» που βρίσκεται στη Σούδα, καταλήγουμε ότι οι μεθοδεύσεις του κυβερνητικούς επικοινωνιακού επιτελείου έχουν αποτύχει εντελώς.

Σε λίγες ώρες η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε το 5.000 σχόλια, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενυπόγραφα και το 90% ή αποδοκιμάζουν τον Μητσοτάκη ή τον αντιμετωπίζουν σκωπτικά. 























Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger