Home » , » Περίπτωση "Ινδιάνου". Ενας αθώος με ακλόνητο άλλοθι στην φυλακή ή διαφορετικά "έχουμε καθεστώς συγκαλυμμένης δικτατορίας". Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο.

Περίπτωση "Ινδιάνου". Ενας αθώος με ακλόνητο άλλοθι στην φυλακή ή διαφορετικά "έχουμε καθεστώς συγκαλυμμένης δικτατορίας". Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 | 10:47 μ.μ.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Γνωρίζοντας την επαγγελματική διαδρομή και την γενικότερη δημόσια παρουσία του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, θα λέγαμε ότι δεν τον έχουμε σε καμιά εκτίμηση. (Απ’ τους αγαπημένους καλεσμένους του Στέφανου Χίου, τότε που είχε την ανεπανάληπτη τηλεοπτική εκπομπή «Μακελειό». μετά πολιτευτής του Καμένου πριν καταλήξει πάλι στην Ν.Δ. για να διαγραφεί απ' αυτή όταν ανέλαβε την υπεράσπιση Κασιδιάρη).

Στο παρακάτω ηχητικό όμως και στο οποίο αυτός ο δικηγόρος είναι ο βασικός ομιλητής -από την ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου - Κοττάκη- ισχύει η προσαρμοσμένη στην περίπτωση ρήση "κοίτα το σύγγραμμα και γάμα τον συγγραφέα". Δηλαδή άκου τι λέει και ξέχνα ποιος μιλάει

Ο δικηγόρος, λοιπόν αυτός είναι ο εντολέας του "Ινδιάνου", του νεαρού που οι μπάτσοι του χρέωσαν μια σειρά κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, για τα πρόσφατα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη. 
Του αποδίδουν απόπειρα ανθρωποκτονίας στον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε από τους διαδηλωτές, σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη σε βάρος δυο άλλων μπάτσων κατοχή εκρηκτικών υλών κ.α

Ελα όμως που ι "Ινδιάνος", έχει ακλόνητο άλλοθι το οποίο με κανένα τρόπο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί: 
Αυτό αποτελείται από μια σειρά μαρτυρίες και πάνω απ' όλα από ένα βίντεο που δείχνει ότι την συγκεκριμένη μέρα και ώρα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο συμμετείχε στα γεγονότα της Ν. Σμύρνης, αυτός βρισκόταν σε άλλη πόλη και έπαιζε μπάσκετ μαζί με φίλους του.

Μια και μόνο αναξιόπιστη κατάθεση που είχε δώσει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο το οποίο στην συνέχεια την ανακάλεσε τον έχει οδηγήσει να βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές των Τρικάλων, αν και από την περασμένη Παρασκευή έχει κυκλοφορήσει το βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητά του καθώς έχουν υπάρξει και πέντε καταθέσεις στις δικαστικές αρχές που επιβεβαιώνουν αυτό που ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή. Οτι δηλαδή είναι αθώος.  

"Αν βρεθεί στην δικογραφία έστω και ένα στοιχείο σε βάρος του εντολέα μου εδώ θα σκίσω το πτυχίο μου" ακούμε τον συνήγορο του να λέει και να αναρωτιέται δυνατά: "Δεν ξέρω σε τι εποχές ζούμε".

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό και σταθείτε στις εύστοχες αναφορές του Ν. Μπογιόπουλου και στην αμηχανία του Κοττάκη. Πάνω απ' όλα όμως αναρωτηθείτε αν έχουμε δικτατορία των αστών με κοινοβουλευτικό μανδύα ή έχουμε προχωρήσει σε μια ψιλοκαμουφλαρισμένη δικτατορία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger