Home » , » Η μάσκα της ΝΔ έπεσε

Η μάσκα της ΝΔ έπεσε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Απριλίου 2021 | 8:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Είχαμε πει ότι το σανό (δήθεν δημοσκόπηση) του SSkai έδειχνε ένα πράγμα. Πως στην κυβέρνηση δεν ξέρουν τι τους γίνεται, όσον αφορά τον Κορονοϊό. Πως έχουν χάσει αυγά και πασχάλια. Έτσι παίρνουν όχι απλά αντιφατικές, αλλά εντελώς παράλογες αποφάσεις.

Με κανένα τρόπο δε δικαιολογείται το να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κοζάνη. Αν μείνουν κλειστά λόγω των πολλών κρουσμάτων, πρέπει να κλείσουν κι αυτά στην Αττική. Κι αντίστροφα, αν ανοίγουν στην Αττική, επειδή όπως ισχυρίζονται τώρα, η κλεισούρα ευνοεί τη μετάδοση του ιού, πρέπει να ανοίξουν παντού!

Χώρια το γεγονός πως, αν ανοίγουν, για να αντιμετωπιστεί ο ιός, από όσο λένε τώρα, κακώς ήταν κλειστά τόσο καιρό και κακώς ήμασταν φυλακή! Να διαγραφούν τότε όλα τα πρόστιμα σε όσους έβαλαν επειδή βγήκαν έξω από το σπίτι τους. Δεν τρώμε σανό, το ξεχνάνε τα ΜΜΕ.

Η οργή κατά της κυβέρνησης είναι τρομερή και η αγανάκτηση έρχεται πλέον από τον πυρήνα της ΝΔ, από τους κατεστραμμένους εμπόρους, που είχαν ψηφίσει μαζικά το Μητσοτάκη. Ας πρόσεχαν.

Στη γαλάζια συμμορία θεωρούν βέβαιο πως, αν οι έμποροι ανοίξουν τα καταστήματα στις περιοχές που απαγορεύεται και πάνε οι μπάτσοι να βάλουν πρόστιμα, θα πέσει τόσο ξύλο, που οι φάπες που έφαγε ο πραιτοριανός στη Ν. Σμύρνη, θα μοιάζουν χάδι. Ο κόσμος έχει καταλάβει πως τον δούλεψαν, κι έχει με το δίκιο του οργιστεί. Γι αυτό στέλνουν εκτάκτως υπουργούς να πείσουν όχι τον απλό κόσμο, τους μικρομεσαίους, αλλά τα τοπικά στελέχη τους, που κι αυτοί είναι στα κάγκελα. Να τους κάνουμε την υποδοχή που πρέπει. Να πάρουν ομπρέλα. Όχι, δεν θα βρέξει.

Είπαμε από την αρχή πως μέχρι τον Ιούνιο, ανεξάρτητα από κρούσματα και νεκρούς, θα ανοίξουν τα πάντα, λόγω πλειστηριασμών. Αυτό πάει να γίνει. Με λιγότερα κρούσματα μας είπαν να κλειστούμε μέσα, με χαμό στα νοσοκομεία λένε βγείτε έξω. Φυσικά οι αποφάσεις αυτές δεν έχουν σχέση με τον ιό. Ποτέ δεν είχαν. Είναι η επόμενη φάση του σχεδίου για το νέο Μνημόνιο και την καταστροφή των μικρομεσαίων.

Οι μεγάλες εταιρείες θα σβήσουν τους μικρούς ανταγωνιστές τους. Δείτε ποιοι πήραν πραγματικά χρήματα, ποιοι κέρδισαν, πόσα, ποιοι έχασαν όλο αυτό τον καιρό. Οι μικρομεσαίοι βλέπουν τη σφαγή τους και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Να το πιστέψουν, η ΝΔ τους πούλησε. Δεν είναι η πρώτη φορά. Οι μεγάλες εταιρείες, οι κουμπάροι, έκαναν γερή μπάζα, απίστευτο πλιάτσικο. Απευθείας αναθέσεις, αντεργατικούς νόμους, επιδοτήσεις μόνο σε λίγους, απαλλαγές από φόρους στους μεγάλους. Η πανδημία όπως η χρεοκοπία ήταν μια ακόμα ευκαιρία για τα όρνεα.

Εκεί που ξέφυγε το σχέδιο της κυβερνητικής συμμορίας, αυτό που υποτίμησαν, ήταν η ενημέρωση που έχει ο κόσμος από το ιντερνέτ. Αν δεν ήταν το διαδίκτυο πέρα από το ότι πολλά σκάνδαλα θα θάβονταν, δεν θα ήξεραν όσοι δεν είδαν με τα ίδια τους τα μάτια, την κατάσταση στα Νοσοκομεία. Δεν μπορούν να μειώσουν τα τεστ, ώστε να ισχυριστούν πως μειώθηκαν τα κρούσματα και άρα «μας έσωσαν». Γιατί αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο. Να μειώσουν σταδιακά τα τεστ και να μας πετάξουν έπειτα στο δρόμο οι τοκογλύφοι. 2.000 τεστ αντί 60.000 σημαίνει 100 κρούσματα αντί για 3.000. Η μάσκα της ΝΔ έπεσε και τώρα θα πληρώσει αυτή τα όσα έκανε στον κόσμο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger