Home » , , » Μια δεύτερη ματιά στο "φιρμάνι" Παλαιτσάκη -Φουρθιώτη

Μια δεύτερη ματιά στο "φιρμάνι" Παλαιτσάκη -Φουρθιώτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 | 5:41 μ.μ.

Η αξιοπρέπεια δεν υπήρξε ποτέ χαρακτηριστικό γνώρισμα, σε όσους/ες επιδίδονται στο "σπορ" της δημοσιοκαφρίλας. 
Συνεπώς ο αυτοεξευτελισμός της εκδότριας της φυλλάδας «Αποκαλυπτικά» και συμπαρουσιάτριας με τον Μένιο Φουρθιώτη, τηλεοπτικής εκπομπής Νανάς Παλαιτσάκη, δεν δημιουργεί καμιά εντύπωση. 

Σε επιστολή της, λοιπόν, αυτή η κυρία προς τον εκπρόσωπο τύπου της ελληνικής αστυνομίας Θεόδωρο Χρονόπουλο, η οποία κοινοποιείται σε μια μια σειρά πολιτειακούς παράγοντες και φορείς -από την πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό μέχρι σε πλήθος υπουργών και την ΕΣΗΕΑ- ομολογεί κάτι που αμφιβάλλουμε αν θα το έκαναν συνάδελφοι και ομοϊδεάτες της, όπως ο Πορτοσάλτε και ο Παπαχρήστος.

Παραδέχεται απροκάλυπτα ότι στην εφημερίδα που διευθύνει, τα «Αποκαλυπτικά» υπάρχουν στημένα δημοσιεύματα -"μετά από παρότρυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας", όπως γράφει η Παλαιτσάκη-, για να συμπληρώσει ότι "κάθε φύλλο είχε αφιερώματα στην ΕΛ.ΑΣ στον Αρχηγό και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου". 

Και το "κάρφωμα"-ή μήπως έχει οσμή εκβιασμού;- προς την κυβέρνηση, το οποίο συμβαδίζει με την αυτογελιοποίηση της Παλαιτσάκη αφού παραδέχεται ότι ήταν ιμάντας μεταβίβασης της κυβερνητική προπαγάνδας, συνεχίζεται δια της γραφίδας της εκδότριας της φυλλάδας:
  
"Επιπλέον για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς (σ.σ μάλλον ΕΛ.ΑΣ θα ήθελε να γράψει) στους Υπουργούς στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών το κάθε ένα όλα αυτά αποδεικνύονται μέσω την εκπομπών που έχουν ήδη προβληθεί και δημοσιοποιηθεί μέσω της Εφημερίδας. Μάλιστα μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέας κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού. Όλες τις ανωτέρω υποδείξεις μας τις έστελνε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου κ. Ρωτζιοκου".

Αυτή όμως είναι η μια πλευρά, η φαινομενική του όλου θέματος. Προφανώς η Παλαιτσάκη που στην προκειμένη περίπτωση λειτουργεί για λογαριασμό του Φουρθιώτη. Στην "χειρουργική" της επιστολή γράφει λίγα, αφήνοντας πολλά περισσότερα να εννοηθούν. 
Ας μην κάνουμε όμως ατεκμηρίωτες υποθέσεις και να θέσουμε ένα αυτονόητο ερώτημα: Αφού σε ένα τηλεοπτικό κανάλι με ελάχιστη τηλεθέαση και μηδαμινές δυνατότητες στην λεγόμενη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και συνεπώς στην συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, οι ειδήσεις που παρουσιάζονται είναι κατόπιν "ανωτέρω υποδείξεων" τότε τα μεγάλα ΜΜΕ τι συμβαίνει;  

Υ.Γ: Δεν θεωρούμε την Νανά Παλαιτσάκη τόσο ηλίθια στο να εκτεθεί απροκάλυπτα και να δημοσιοποιήσει αυτή την επιστολή για τον λόγο ότι ο "Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας επικαλέστηκε άνωθεν εντολές για να μην παρουσιαστεί στο κεντρικό δελτίο" που παρουσιάζει στο κανάλι Epsilon" όπως αναφέρει. 
Αν είναι κάποιος κακόπιστος και υποθέσει ότι αυτή η επιστολή στέλνει ένα κραυγαλέο μήνυμα με αποστολέα τον Φουρθιώτη και αποδέκτες πρωτοκλασάτα πρόσωπα στην κυβέρνηση του τύπου: Σας "καρφώνω" τώρα με ανώδυνο για σας τρόπο, κάντε να κουμάντα σας να καθαρίσω απ' τις λαμογιές που κατηγορούμε, γιατί το επόμενο "κάρφωμα" θα σας κάνει συντρίμμια, θα είναι υπερβολικός;    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger