Home » , » Αν είσαι απλώς πολίτης και αντιμιλήσεις σε ένα τυχαίο μπάτσο την "έβαψες" - Αν είσαι Φουρθιώτης και εισβάλεις σε υπουργείο κλοτσώντας πόρτες, τρομοκρατώντας υπαλλήλους και απειλώντας τον υπουργό, είναι μια συνηθισμένη .... νεοδημοκρατική μέρα!

Αν είσαι απλώς πολίτης και αντιμιλήσεις σε ένα τυχαίο μπάτσο την "έβαψες" - Αν είσαι Φουρθιώτης και εισβάλεις σε υπουργείο κλοτσώντας πόρτες, τρομοκρατώντας υπαλλήλους και απειλώντας τον υπουργό, είναι μια συνηθισμένη .... νεοδημοκρατική μέρα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Απριλίου 2021 | 11:27 μ.μ.

Εισαγωγικά θέλουμε να πούμε ότι σήμερα, μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας Documento, λογικά Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης, θα κατέφυγαν σε υπογλώσσια. 

Ο Μητσοτάκης γιατί θα είδε ότι η προσπάθεια του να «στραγγαλίσει» οικονομικά την εφημερίδα του Κ. Βαξεβάνη οδηγείται σε αποτυχία - σήμερα μετά από πολλούς μήνες το Documento κυκλοφορεί με δυο ολοσέλιδες διατιμήσεις- ενώ πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματός του, ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, επιλέγει αυτό το έντυπο για να κάνει σοβαρές αποκαλύψεις.
Αυτά σε συνάρτηση τα όσα απίστευτα δημοσιεύονται στην εφημερίδα για την εμπλοκή νεοδημοκρατικών στελεχών στην αδιανόητη ιστορία των απίθανων λαμογιών που Μένιου Φουρθιώτη, αν ο απόφοιτος του Χάρβαρντ έχει ίχνος τσίπας πάνω του θα του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Ιδια κατάσταση και με τον υπουργό μπάτσων και καταστολής. Δεν του έφταναν τα όσα του σέρνουν για την κάλυψη που δίνει στην ένστολη υφιστάμενη αλητεία του ειδικά μετά την απίστευτη κτηνωδία που έδειξαν μπάτσοι στην Λάρισα τα όσα αποκαλύπτονται τώρα από το  Documento για την στάση που κράτησαν οι αστυνομικές υπηρεσίες του όταν έγιναν γνώστες καταγγελιών για τις απάτες του πρώην ατζέντη της γνωστής πορνοστάρ, τον αφήνουν τελείως έκθετο. 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει την ομολογία του βασικού μάρτυρα  κατηγορίας  -ενός ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα όπως ο ίδιος παραδέχεται- κατά του '"Ινδιάνου" ότι υψηλόβαθμοι μπάτσοι τον εκβίασαν και τον απείλησαν ώστε να δώσει κατάθεση που του υπαγόρευσαν για να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην φυλακή ένας αθώος.
Επειδή τελικά ο ψευδομάρτυρας είναι θεοσεβούμενος, πήγε στον παπά της ενορίας του και εξομολόγησε την αμαρτία του. Oπως δηλώνει τώρα ο ίδιος φοβάται τον Θεό και θέλει να πει την αλήθεια. 

Αλήθεια, πόσο πολιτικό παχύδερμο είναι ο Χρυσοχοϊδης και μετά απ' όλα αυτά δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί;

Δεν θέλουμε να "κάψουμε" το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento Σας προτείνουμε να το προμηθευτείτε, πάντα γνωρίζοντας ότι ο Βαξεβάνης επέλεξε να κάνει στρατευμένη δημοσιογραφία, (υπάρχει κανείς δημοσιολόγος που δεν κάνει;), με συνέπεια να στοχοποιεί και να κάνει αποκαλύψεις σε βάρος αποκλειστικά στελεχών της Ν.Δ.
Να σημειώσουμε πάντως ότι εδώ και καιρό δεν είναι αποδεκτός από ένα σημαντικό μέρος στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Αλλο θέμα αυτό και ίσως κάποια στιγμή αναφερθούμε αναλυτικά).

 Εδώ στεκόμαστε στην ουσία της αποκάλυψης. Προσέξτε. Οταν ένας οποιοσδήποτε πολίτης, απλώς "στραβοκοιτάξει" ή αντιμιλήσει σε ένα τυχαίο μπατσάκο, το αποτέλεσμα το υποθέτετε.
Οταν ο Μένιος Φουρθιώτης εισβάλει μαζί με μπράβους στο γραφείο ενός υπουργού, απειλεί θεούς και δαίμονες, τρομοκρατεί τους πάντε
ς αφού "κλοτσούσε πόρτες, απειλούσε γενικούς γραμματείς με υπαλλήλους να κλαίνε γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν",
όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην συνέντευξη του, ο πρώην νεοδημοκράτης υπουργός είναι ... απλώς μια συνηθισμένη καθημερινή ημέρα. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger