Home » , » Επικαιρότητα σε τίτλους

Επικαιρότητα σε τίτλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Απριλίου 2021 | 4:14 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Μένιο, αγόρι μου, σταμάτα να παίζεις με βαρελότα και να ρίχνεις μπαλωθιές. Και θα χτυπήσεις και θα κάνεις και ζημιά.

Εθνικός ρουφιάνος προτρέπει τρολλ να κάνουν μήνυση στο ΚΚΕ. 40 τρολλ σπεύδουν αμέσως και ο ρουφιάνος χαίρεται. Για λίγο θα χαίρεται όπως ο κλέφτης και ο ψεύτης. Οι αγώνες δε σταματάνε.

Προδότης ο Καραμανλής. Φυσικά, η Νέα Δικτατορία είναι συντηρητικό κόμμα. Έχει παράδοση να βγάζει αρχηγούς παιδιά γερμανοτσολιάδων και άλλων δοσίλογων. Αν δεν ήταν ο ιδρυτής προδότης, τι θα ήταν;

«ΣΥΡΙΖΑ βοήθεια»! φωνάζει ο Μητσοτάκης. Σχεδόν 10.000 θάνατοι και κάτι θα βρει όταν ξεπεράσει το νούμερο. Μόνο για Μάτι μην ξαναπεί και βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Το 10.000 είναι 100 φορές μεγαλύτερο του 100.

Λαγέ μαδάς; Που είναι ο Παππάς; Εδώ δεν έπιασαν τον παπά, το Λαγό θα πιάσουν που θα γίνει λαγός μόλις αρθεί η ασυλία; Εκτός αν κοιμηθεί και τον φτάσει η χελώνα.

Καλέ ποιος θέλει να διωχθεί ο Τσιόδρας; Αυτός δεν ήταν άγιος; Ήταν μέχρι να γίνουμε κόλαση από την πολιτική της ΝΔ. «Καλά πάμε» λένε τα τρολλ. Τρίκαλα! 76 νεκροί εμείς χτες 32 η Σουηδία που δεν είχε ποτέ καραντίνα. Ανοησία της αγέλης στις εκλογές.

Πάντως στο Βέλγιο δεν πανηγυρίζουν επειδή σήμερα έχουν λιγότερους νεκρούς από μας (42). Για τον Άδωνη το λέω, που έκανε λες κι είχε μετοχές σε γραφεία τελετών στις Βρυξέλλες.

Παράχθηκε οξυγόνο στον Άρη, εμείς το ψάχνουμε στα Νοσοκομεία. Και η πιο κοντινή μαύρη τρύπα είναι το Ελληνικό έλλειμμα. Θα μας στηρίξουν πάλι οι τοκογλύφοι. Όπως εμείς στηρίζουμε τα αρνιά το Πάσχα, σε σούβλα. Τι; Δεν τα στηρίζουμε;

Έχουμε αγώνα. Όσο περισσότερο φωνάξουμε τόσο πιο γρήγορα θα φύγουν οι ανθρωποφάγοι. Μα να μη σκεφτούν το ακαταδίωκτο οι πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου; Το έκαναν κι αυτοί αλλά δεν έπιασε; Αν κάνουμε νέο Εφετείο για την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, θα δουν μετά «ακαταδίωκτο» μέσα από τον Κορυδαλλό.

«Να πούμε τώρα για τους τουρίστες, όχι για τους βασανισμούς στη ΓΑΔΑ» είπε γνωστό σκουλήκι. Θα περάσουν κάνα τουρίστα για ντόπιο, τα σκεπάρνια που διόρισαν στην αστυνομία και θα τον δέρνουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Πάντα έδερναν οι δήμιοι κατ’ εντολή των καθαρμάτων της εξουσίας. Μόνο στις Επαναστάσεις δέρνει ο λαός τα καθάρματα και τους βασανιστές.

«Κλέφτες! Πω – πω! Στα σπίτια σας με σίδερα κλειστείτε» έγραφε ο Σουρής κι έδινε συμβουλές.

«μην εμπιστεύεστε πολύ κλητήρες κι αστυνόμους
και βγαίνετε γι ασφάλεια με νυχτικά στους δρόμους»…

«Κλέφτες! Για όνομα Θεού πεντάρα μην κρατείτε» …

«Μην κλέβετε, ω άνθρωποι ορνίθια και μπουγάδες,
αν θέλετε να κλέβετε, να κλέβετε χιλιάδες»!

Τουλάχιστο κάποιοι τον άκουσαν και κλέβουν δισεκατομμύρια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger