Home » , » Από το καινούργιο φιάσκο του Χρυσοχοϊδη, στην λαμογιά του Φουρθιώτη και στις ευθύνες Μητσοτάκη

Από το καινούργιο φιάσκο του Χρυσοχοϊδη, στην λαμογιά του Φουρθιώτη και στις ευθύνες Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Απριλίου 2021 | 3:00 μ.μ.


Κυκλοφορεί πλατιά στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι εδώ και πολύ καιρό ότι το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ και αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, έχει έντονο φλερτ με το κόμμα της αντιπολίτευσης.
Δεν θεωρήθηκε τυχαία η δήλωσή του, μετά το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος της πανδημίας, για ενίσχυση του ΕΣΥ και ιδιαίτερα η αποστροφή του ότι: "Ελπίζω τώρα τα φιλελεύθερα παπαγαλάκια να σταματήσουν την επίθεση τους στη δημόσια υγεία. Αυτοί που κατηγορούσαν το δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας να αναθεωρήσουν", υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της υγειονομικής κρίσης θα αναφερθεί με λεπτομέρειες. 
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μόλις πριν δυο μέρες ακούσαμε, σε τηλεοπτική εκπομπή τον βουλευτή του, Χρήστο Γιαννούλη να προτείνει ως υπερκομματικό υπουργό Υγείας  βουλευτής τον πρώην δήμαρχο Αθήνας.

Σήμερα, λοιπόν, καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο Ν. Κακλαμάνης αφού έριξε τις μπηχτές του στον υπουργό ΠροΠο σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο την πολυάριθμη αστυνομική φρουρά που διέθεσε στον Μένιο Φουρθιώτη  συμπλήρωσε ότι «ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα στη Βουλή. Περιμένω και κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού».

Αν αυτό το συνδυάσεις με την απίστευτη αναφορά που έκανε χτες με μορφή ερωτήματος το σαμαρικό antinews "Μας κυβερνούν οι... ντρικιντράδες και τα κουνιοτράμπαλα;" τότε αντιλαμβάνεσθε πόσο "χαρούμενη είναι η οικογένεια" στην δεξιά πολυκατοικία.

Και οι "μπελάδες" για τον Χρυσοχοϊδη που πρέπει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν σταματούν εδώ.
Πιθανόν να θυμάστε ένα μύθευμα που είχε σερβίρει την Κυριακή στην φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης με τα θύματα της Μαρφίν και προανάγγειλε συλλήψεις
(Είχε γίνει ένας ψιλοχαμός με τις πανηγυρικές αναρτήσεις στο twitter  του υπουργού μπάτσων και καταστολής με τα γαλάζια τρολ να μην μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους). 
Ε, λοιπόν αποδείχθηκε "μάπα το καρπούζι", όπως ήδη το είχαμε εκτιμήσει από την πρώτη στιγμή.  Κι αυτό δεν είναι ένα αυθαίρετο δικό μας συμπέρασμα. Το γράφει ένα "έγκυρο" κυβερνητικό φερέφωνο. Η ιστοσελίδα του Χρήστου Ράπτη: 

Η υπεραισιοδοξία που δημιουργήθηκε για συλλήψεις των δραστών του εμπρησμού της Marfin, 11 χρόνια μετά, φαίνεται πως δεν έχουν αντίκρισμα, καθώς οι σχετικές έρευνες, ξεκινούν από το... μηδέν.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δημιούργησε μεγάλές προσδοκίες για την εξέλιξη της υπόθεσης, με τα στελέχη των αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών να διατυπώνουν επιφυλάξεις, επικαλούμενοι μεγάλες δυσκολίες στη συγκέντρωση στοιχείων για τρία κακουργήματα, 11 χρόνια μετά.

Eμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διατυπώνουν εύλογες αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι δυνατόν, να βρεθούν επαρκή στοιχεία που να «δένουν» αδιάσειστα τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους και σε μία έγκυο.    

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα που πέρασε απαρατήρητο -το εντοπίσαμε στα πρωτοσέλιδα "καρεδάκια" που έχουν δυο φυλλάδες. 

Την προσοχή σας. Στις 8 Ιούλη του 2019 με προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης έγινε γνωστό, ότι οι αρμοδιότητες της ΕΥΠ, της ΕΡΤ της ΓΓ Ενημέρωσης και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων περνάνε προσωπικά στον πρωθυπουργό. Η αποκλειστική δηλαδή ευθύνη για την λειτουργία αυτών των υπηρεσιών ανήκει αποκλειστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γι' αυτό και ο πρωθυπουργός τοποθέτηση επικεφαλής αυτών των μηχανισμών πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του, κάτι που προκάλεσε πλήθος σχολίων. Επικεντρωνόμαστε μόνο στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα.  Αναφερόμαστε σε έναν δημοσιογράφο που για χρόνια κατείχε τη θέση του προϊσταμένου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, και από τους βασικούς σχεδιαστές της κυβερνητικής προπαγάνδας.

 Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως αναφέρει και το προεδρικό διάταγμα που αναφέραμε την κύρια ευθύνη για την λειτουργία της ΕΡΤ επωμίζεται προσωπικά ο Κ. Μητσοτάκης. 

Εχουμε, λοιπόν το εξής φαινόμενο. Το κατ' ευφημισμό δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι διαφημίζει την βδομαδιάτικη φυλλάδα του Φουρθιώτη Και συμβαίνει το απίστευτο! Η ΕΡΤ συμμετέχει σε μια καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ! 
Εξαπατάει το τηλεοπτικό της κοινό και το οδηγεί να αγοράσει την φυλλάδα του πρώην ατζέντη της πορνοστάρ Τζούλιας, αφού διαφημίζει ότι προσφέρει κουπόνια αξίας 50 ευρώ τα οποία φυσικά είναι μούφα, ενώ διατυμπανίζει ότι περιέχει συνεντεύξεις οι οποίες είναι ανύπαρκτες!

 Κανονικά δεν πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από τον ίδιο τον Μητσοτάκη; 

Οχι δεν ψάχνουμε γωνία στο ευρώ. Εχουμε τον δικό μας τρόπο προσέγγισης σε κάποια θέματα που περνάνε εντελώς απαρατήρητα από την καθεστωτική και όχι μόνο δημοσιογραφία  Βλέπετε εμείς δεν είμαστε "έγκυροι" ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger