Home » , , » Οπου δεν φτάνει το γκλοπ του μπάτσου, αναλαμβάνει η γραφίδα του αργυρώνητου καλαμαρά.

Οπου δεν φτάνει το γκλοπ του μπάτσου, αναλαμβάνει η γραφίδα του αργυρώνητου καλαμαρά.

Από giorgis , Κυριακή 4 Απριλίου 2021 | 8:42 μ.μ.


Του Γ.Γ

Οποιος/α μπήκε στην διαδικασία να διαβάσει το "αποκαλυπτικό" πρωτοσέλιδο του σημερινού "Πρώτου Θέματος", σίγουρα θα του δημιουργήθηκαν κάποια ερωτηματικά σχετικά με τα πρόσωπα που φωτογραφίζονται σαν υπεύθυνα για το έγκλημα που συνέβη πριν 11 χρόνια στην τράπεζα του Βγενόπουλου. 

Και δυστυχώς δεν παρουσιάστηκε μέχρι τώρα ο μετρ των αποκαλύψεων, του οποίου "η ειλικρίνεια και η ματιά ου, ακουμπάει  στον τηλεθεατή" σύμφωνα με τον καταξιωμένο τηλεοπτικό παραγωγό και όχι μόνο Μένιο Φουρθιώτη να μας διαφωτίσει. Αντιληφθήκατε φυσικά ότι αναφερόμαστε στον αξιόλογο δημοσιογράφο και βουλευτή της Ν. Δ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Και εκτός αυτού, άλλο ένα εγκάρδιο φιλαράκι του κ. Μένιου -αν κρίνουμε από τις συχνές παρουσίες στην εκπομπή του- ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση της Μαρφίν. και σίγουρα θα μας έδινε έγκυρη ενημέρωση, δεν εμφανίστηκε. Αναφερόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Αφού όμως και επικαλεστήκαμε το πρόσωπο των ημερών, τον κ. Φουρθιώτη να εστιαστούμε και κάτι άλλο. Μήπως έχει κανείς/ια κονέ μαζί του ώστε να μεσολαβήσει στον εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ κ. Κώστα Καραγκούνη για να μας κάνει σοφότερους σχετικά με την πορεία των ερευνών για την υπόθεση της Μαρφίν;; (Ο κ. Καραγκούνς  είναι ο δικηγόρος του κ. Μένιου με άριστες επιδόσεις. Αρκεί να αναφέρουμε ότι με τις νομικές γνώσεις του κατάφερε να μην εκδικαστεί ούτε καν στον πρώτο βαθμό η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο εντολέας του, σύμφωνα με την οποία λήστεψε 350.000 ευρώ, από την πρώην "προστατευόμενή" του Τζούλια Αλεξανδράτου τον Αύγουστο 2010). 

Και να γιατί ζητούμε περισσότερη ενημέρωση για το πρωτοσέλιδο του "Πρώτου Θέματος". Ενώ στον τίτλο που έχει με ξύλινα γράμματα αφήνει να εννοηθεί ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες του εγκλήματος της Μαρφίν, στο σχετικό δισέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα μας τα "μασάει". "Πολύ λάδι και τηγανίτα" τίποτα για να χρησιμοποιήσουμε την λαϊκή ρήση.

"Στην Κατεχάκη υπάρχει αισιοδοξία ότι έχουν ταυτοποιηθεί µε ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία µέλη της εγκληµατικής οµάδας που πρωταγωνίστησε στα βάρβαρα επεισόδια της Σταδίου στο κτίριο της Marfin", μας γράφει.. Προφανώς και η "αισιοδοξία" των μπάτσων δεν αρκεί για να κάνουν συλλήψεις.

"Οι έρευνες βρίσκονται επίσης σε καλό δρόμο" συμπληρώνει και προσθέτει:. "ήδη στην Κατεχάκη µιλούν για τη  «µυστηριώδη γυναίκα» και τον «ψηλόλιγνο συντονιστή» ...  υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι η επίθεση των 13 δευτερολέπτων στο υποκατάστηµα της Σταδίου τον Μάιο του 2010 επιτέλους θα εξιχνιαστεί".  Εδώ πια μιλάμε για δημοσιογραφική αλητεία στο απόγειο της. 

Στο πρωτοσέλιδο της η φυλλάδα προαναγγέλλει συλλήψεις αφού υποτίθεται προέκυψαν μετά από 11 χρόνια "αδιάσειστα στοιχεία για τον ψηλό και την κοπέλα που πέταξαν στην τράπεζα τις µολότοφ και δολοφόνησαν έναν άντρα και δύο γυναίκες"..

Ψάχνεις όλο το δημοσίευμα να δεις τα "νέα αδιάσειστα στοιχεία" που προέκυψαν από τις έρευνες των ασφαλιτών και δεν βρίσκεις την παραμικρή αναφορά. Μόνο έναν ομιχλώδη υπότιτλο που αναφέρει "Κοντά στην εξιχνίαση" -προαναγγέλλουν δηλαδή συλλήψεις για μια υπόθεση που δεν έχει ακόμα εξιχνιαστή! 

Εφτιαξαν δηλαδή στην κυβέρνηση ένα μύθευμα, και μπροστά στον άκρατο πανικό που βρίσκεται συνέπεια των σκανδάλων που αποκαλύπτονται και της εγκληματικής διαχείρισης της οικονομικής κρίσης, το έδωσαν στην φυλλάδα σε μια προσπάθεια μαζικού αποπροσανατολισμού. 

Είναι δυνατόν οποιοσδήποτε καλόπιστος αναγνώστης να πιστέψει ότι αυτή η ιστορία έρχεται ξανά στο προσκήνιο, επειδή "διαπιστώθηκε πως υπήρχε υλικό που δεν αξιοποιήθηκε", όπως αναφέρει η φυλλάδα;  

Γι' αυτό και οι χρήστες του διαδικτύου αντιμετώπισαν με χαβαλέ την όλη κυβερνητική αυτή μεθόδευση. Με την ευκαιρία, δείτε και μια αναλυτική αναφορά που έχουμε κάνει σ' αυτό το γεγονός.    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger