Home » , » Α σιχτίρ πια με τα σταγονίδια ,,,

Α σιχτίρ πια με τα σταγονίδια ,,,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 | 8:42 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Σκουλήκια - φασίστες της ΝΔ, ο πατέρας του Τσίπρα ήταν κατά της χούντας. Το ξέρω γιατί τον γνώριζα. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το ρουφιάνο πατέρα και τη μάνα των δεξιών αποβρασμάτων. Κόψτε λοιπόν τα ψέματα που άλλωστε δικά σας site έχουν διαψεύδει.

Σήμερα λοιπόν θα πούμε ποιοι ήταν με τη Χούντα, γιατί γεμίσαμε αντιστασιακούς και τα πήρα πάλι στο κρανίο. Ή τρελάθηκα ή αλλιώς ήταν τα πράγματα.

Πρώτα από όλα εκείνος που έφερε τη χούντα ήταν ο αποστάτης, το κάθαρμα ο Μητσοτάκης. Όχι ο Κούλης, το άλλο κάθαρμα, ο μπαμπάς του. Έκανε την Αποστασία και τελικά χάσαμε την Κύπρο, χώρια οι νεκροί στην Ελλάδα, οι βασανισμένοι οι εξορισμένοι κλπ. 25 ψήφοι από 100.000 – 200.000 δολάρια η ψήφος!

Κάποτε ο μακαρίτης ο Χαρίλαος είχε πει πως τη χούντα του Παπαδόπουλου δεν την ήθελαν ούτε οι δεξιοί. Αυτό ίσχυε μέχρι ένα σημείο και μετά από ένα χρονικό σημείο, το 1973. Όντως υπήρχαν άνθρωποι κυρίως του Κέντρου που αντιστάθηκαν και κυνηγήθηκαν από τη δικτατορία. Άλλοι έφαγαν ξύλο για άσχετους λόγους. Πχ ο Λαδάς είχε δείρει δεξιούς δημοσιογράφους, γιατί είπαν πως κάποιοι Αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν ομοφυλόφιλοι!

Αν δεν γίνονταν το πραξικόπημα, θα γίνονταν εκλογές στις 28/5/1967 και θα τις κέρδιζε το Κέντρο ενώ θα ενισχύονταν η Αριστερά. 63% έλεγαν οι Αμερικάνοι πως πάρει η Ένωση Κέντρου και η ΕΔΑ! Η χούντα λοιπόν έγινε για να μη γίνουν εκλογές. Και για μερικά άλλα πράγματα όπως πχ η πώληση της Κύπρου. Οπότε η πλειοψηφία φυσικά ήταν αντίθετη, πολλοί όμως δεξιοί δέχτηκαν με ανακούφιση το πραξικόπημα.

Έτσι τα παλιοτόμαρα της δεξιάς βρήκαν δουλειά, έγιναν ρουφιάνοι και στήριξαν τη χούντα με νύχια και με δόντια. Εμείς που τα ζήσαμε, τα ξέρουμε καλά. Ξέραμε ποιοι δε θέλαμε να ακούσουν τι λέγαμε, ξέραμε το ρόλο του καθενός καθικιού. Είναι τα ίδια περιττώματα που λένε δήθεν για «ανοικτές πόρτες» τον καιρό της δικτατορίας. Τότε όμως ο κόσμος φοβόνταν περισσότερο, ειδικά όταν έβλεπε σκατόμπατσο, καραβανά, ή δήμιο της ΕΣΑ.

Ο Ραφαηλίδης λέει σωστά πως μόνο οι Κομμουνιστές (όσοι δεν ήταν φυλακή) και οι ΕΔΑίτες ξεσηκώθηκαν από την πρώτη μέρα κατά της Χούντας. «Οι άλλοι, αστοί δημοκράτες, καιροσκοπούσαν όπως πάντα και περίμεναν, είτε να βγάλουν οι Κομμουνιστές το φίδι από την τρύπα, είτε να βγει μόνο του». Μετά το κίνημα από τα lild του ναυτικού που έκανε ο Κοκός για να γλυτώσει ο ίδιος, έχασαν οι χουνταίοι την υποστήριξη και των φιλοβασιλικών που τους στήριζαν ως τότε.

Επειδή δεν χάσαμε τη μνήμη μας, βουλώστε το φασίστες, γιατί δε σας παίρνει. Κι η μόνη αντίσταση που μπορώ να φανταστώ πως έκανε η Ντόρα είναι να έβγαλε γλώσσα στον πατέρα της, που έφερε τους προδότες στην εξουσία, αν της είπε στο Παρίσι «χαμήλωσε τη μουσική από το ραδιόφωνο».

Α σιχτίρ πια με τα σταγονίδια και τα υπόλοιπα που λήγουν σε – ίδια…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger