Home » » "Η γειτονική χώρα"

"Η γειτονική χώρα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 9:04 μ.μ.


Μπορεί κάποιος που διαθέτει στοιχειώδη λογική να αντιληφθεί γιατί σχεδόν καθημερινά και χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος επιλέγουν να αυτογελοιοποιούνται;

Αυτά τα αποτυχημένα καραγκιοζλίκια, όπως τα χθεσινά του βουλευτή της ΝΔ, Πέτρου Σπανάκη, σε τηλεοπτική εκπομπή του Κontra24 μας δείχνουν ότι τα στελέχη της Ν.Δ., έχουν τερματίσει το γελοιόμετρο.

Και όμως ήταν αναμενόμενο έδωσε το έναυσμα στους χρήστες του  twitter να "κεντήσουν" με τις ευφάνταστες φωτοσυνθέσεις τους και τα σκωπτικά τους σχόλια. 

Ερέθισμα τους αποτέλεσε ότι το στέλεχος της κυβέρνησης των αρίστων, όταν κλήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής Αναστασίας Γιάμαλη να σχολιάσει την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, ανακάλυψε τον προσδιορισμό ης... «γειτονικής χώρας»!  

Λογικό ήταν οι θαμώνες του διαδικτύου να εμπνευστούν από την «απαγορευμένη» ονομασία της χώρας του Ζάεφ και να δώσουν ρεσιτάλ. 

Παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα από τις τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου









Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Μαΐου 2021 στις 9:02 μ.μ.

Πραγματι! Ακου γειτονικη χωρα! Καλο αυτο.
Ολες οι χωρες τοχουν τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι.
Βρε δε πατε να βρειτε καμια ψωμομενη χωρα και ασχολειστε με τους ανθρωπους στη βορεια μακεδονια. Και σε λιγο που θα μπουν
Στηνευρωπη και η αλβανια με το μαυροβουνι τη θα λετε:οχι δικο μας το μαυροβουνι (monte negro) στο γυθειο λακωνιας!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger