Home » , » Οι βλάκες με τη μπλε περικεφαλαία

Οι βλάκες με τη μπλε περικεφαλαία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 9:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τη γειτονική χώρα που δεν λένε το όνομα της οι γαλάζιοι απατεώνες, τη λένε Βόρεια Μακεδονία, ούτε Σκόπια, ούτε τίποτε άλλο, ενώ τους φασίστες που έτρεχαν στα εθνικιστικά καρναβάλια, θα τους λένε πάντα βλάκες με περικεφαλαία.

Όσο για τα γαλάζια ζωντόβολα που λένε πως δεν μπορεί να αλλάξει διεθνής συμφωνία, τους λέω πως

1) Είναι ανιστόρητοι, εντελώς άσχετοι και ηλίθιοι.

2) Δικαιολογούν το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί και τα Μνημόνια συμφωνία με άλλα κράτη είναι.

3) Ο Κούλης μίλησε για εφαρμογή κατά γράμμα. Κι αυτό κάνουν πως δεν το ακούνε.

Βράσε σπανακόρυζο. Εγώ πρότεινα στους ρεφορμιστές να αφήσουν να εξευτελιστεί εντελώς η ΝΔ. Να μην ψηφίσουν τίποτα και να περάσουν τα πάντα στο εξής μόνο με τις ψήφους των γαλανών απατεώνων. «Ψηφίζω, ξέρετε τι»! Ψηφίζεις πως είσαι τσαρλατάνος!

Πάντως η Ντόρα και Βόρεια Μακεδονία λέει και πως οι κυβερνήσεις της ΝΔ πήγαιναν παρακαλώντας να πετύχουν αυτά που πέτυχε ο Τσίπρας. Είπε μάλιστα πως η ΝΔ στρίμωξε τους Βορείους Μακεδόνες, ώστε να υπογράψουν τη Συμφωνία! Το παράκανε, αλλά μπορεί ακόμα να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αδερφός της βλέπω να τη διαγράφει.

Αχ Ντόρα μου, απλά έτυχε να μην ασχοληθούν πριν οι Αμερικάνοι. Ήταν ο καιρός να μπούνε οι Βόρειοι Μακεδόνες στο ΝΑΤΟ. Τελικά μόνο εμείς στο ΚΚΕ δεν τη ψηφίζουμε.

Εμείς τα λέγαμε πριν τις εκλογές, αλλά δε πειράζει. Τουλάχιστο μάθαμε πόσοι είναι οι βλάκες με περικεφαλαία. «Χαιρετίζουμε τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας! Όχι της Αλβανίας, όχι της Τουρκίας, όχι της Βουλγαρίας». Γελοίοι!

Θα το πιείτε όλο το ποτήρι νεογιδοκράτες. Τέτοιο κάζο δεν ξεχνιέται, όχι 10, 10.000 χρόνια να περάσουν. Γίνατε αιώνιο ανέκδοτο.

Μην παραχαράσσετε την Ιστορία, δεν τολμούν να πουν Βόρεια Μακεδονία.

Πες το εσύ, ρε Κούλη, να πάρουν θάρρος. Πες πως εσύ την έκανες τη Συμφωνία, να ξεκαρδιστούμε στο γέλιο!

Ρε δεξιοί βλαμμένοι, σοβαρά θα κάνατε ντου σε μια χώρα, που δεν τολμάτε να πείτε καν το όνομα της; Τι κότες είναι τούτοι ρε;

Άδωνη, ζήτα εσύ συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ, άντε αγόρι μου. Δεν είναι τίποτα, όπως με το μπάφο. Μια τζούρα «παρντόν, λέγαμε μαλακίες για να περάσει η ώρα και για να μας ψηφίσουν κάτι κόπανοι» και θα αισθανθείς καλύτερα. Κι εμείς πολύ καλύτερα από το καινούριο συκώτι.

Άντε να βλέπω σάρισες να μπαίνουν πάλι σε εθνικιστικούς πισινούς. Που ήθελαν να βομβαρδίσουν τα Σκόπια. Βομβαρδίστε τα σπίτια σας φασίστες, πριν τα πάρουν οι τοκογλύφοι.

Αρχίζει να μ’ αρέσει ο βρικόλακας. Ξεφτίλισε φασίστες και παπάδες. Αν δεν ήταν ανθρωποφάγος, θα είχε πλάκα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger