Home » , » Απάντηση στον εθνικό ρουφιάνο.

Απάντηση στον εθνικό ρουφιάνο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 7:46 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ο εθνικός ρουφιάνος, όλοι ξέρουμε ποιος είναι, είναι φασίστας. Σα φασισταριό που είναι δεν συμπαθεί τους αδύναμους. Τους Εβραίους σήμερα τους πάει, γιατί είναι πάνοπλοι και σφάζουν αμάχους. Τους παλιότερους; Ε δε θα είχε πρόβλημα να τους δει στο ράφι με τα σαπούνια.

Κάποιοι φασιστομαλάκες έχουν μια φωτογραφία που παρουσιάζει δυο μαυροφορεμένες με μαντήλα να κρατάνε μια ταμπέλα που να λέει “God bless Hitler”.

Κάποιος αλητήριος ρουφιάνος, ένας απατεώνας, ένα ελεεινό σκουλήκι, δεν τον ξέρουμε είναι από χωρίο κοντά στο Άουσβιτς, χρησιμοποιεί τη φωτογραφία που είναι πολύ παλιότερη ως δήθεν σύγχρονη από την Παλαιστίνη! Δεν το λέει ευθέως το σκουπίδι, αφήνει όμως να εννοηθεί πως οι Παλαιστίνιοι είναι δήθεν με το Χίτλερ!

Η φωτογραφία όπως είπαμε είναι πολύ παλιά (ίσως του 2006, σίγουρα παλιότερη του 2012, όπως είδα λίγο που έψαξα στο ιντερνέτ), ενώ δεν έχει καμία σχέση με την Παλαιστίνη. Πρόκειται σίγουρα για ακόμα μια απάτη!

Να σχολιάσω τώρα τη φωτογραφία αυτή καθαυτή; No problem! Τίποτε δε δικαιολογεί τα εγκλήματα του Χίτλερ και των ακροδεξιών, όπως των απογόνων των Γερμανοτσολιάδων που έχουμε εδώ πέρα. Τίποτε δε δικαιολογεί το Ολοκαύτωμα. Τίποτα!

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε την τρολιά, να πούμε για την ουσία. Οι Ισραηλινοί δυστυχώς χρησιμοποιούν ναζιστικές μεθόδους και εξοντώνουν συστηματικά τους Παλαιστινίους. Συμπαραστεκόμαστε λοιπόν στο λαό της Παλαιστίνης, που υποφέρει από τη Γενοκτονία.

Στο Β’ Παγκόσμιο ήμασταν με τους Εβραίους. Άλλοι τους πρόδιδαν στα SS και την Γκεστάπο. Κάτι δωσίλογα δεξιά παλιοτόμαρα. Γενοκτονία εξάλλου κάνουν οι φασίστες, οι εθνικιστές. Το κατάλαβες ρουφιάνε;

Πρέπει να υπάρξει μια ομάδα που να ασχολείται με τα ψέματα των ναζί. Να τα βρίσκει και να τα καταρρίπτει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Γιατί ο φασισμός είναι το χειρότερο ψέμα και μόνο ψέματα είναι τα επιχειρήματά τους.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger