Home » , » Για ποιους είναι ευκαιρία η Πανδημία;

Για ποιους είναι ευκαιρία η Πανδημία;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Μαΐου 2021 | 9:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Πανδημία είναι ευκαιρία για κείνους που βλέπουν ευκαιρίες και στα Μνημόνια. Αυτοί είναι:

Οι δισεκατομμυριούχοι που έγιναν ακόμα πλουσιότεροι. Οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι ενώ οι φτωχοί καταστράφηκαν κι έχασαν τις δουλειές τους. Όπως ακριβώς με το Μνημόνιο. Το Αμερικανικό περιοδικό Forbes γράφει πως το 86% των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη βρέθηκε με περισσότερα χρήματα στα χέρια του.

Οι πολυεθνικές εταιρείες, ειδικά των φαρμάκων, που όχι μόνο έκαναν συμβόλαια πολλών δισεκατομμυρίων με τους δικούς τους όρους, αλλά είδαν και διάφορες φοροαπαλλαγές επιδοτήσεις, μειώσεις μισθών στο προσωπικό τους κοκ που αύξησαν τρομερά τα κέρδη τους. Κι όλα αυτά αφού πρώτα πήραν κρατικά χρήματα για έρευνα και ανάπτυξη των εμβολίων.

Ειδικά στην μπανανία μας τα κανάλια απαλλάχθηκαν σκανδαλωδώς από το πληρώνουν εκατομμύρια για τη χρήση Δημοσίων συχνοτήτων ενώ πάλι σκανδαλωδώς πήραν εκατομμύρια από πέτσινες λίστες.

Οι φασιστικές κυβερνήσεις, που βρήκαν αφορμή να περάσουν δικτατορικούς νόμους, αντεργατικά εκτρώματα, τα οποία καταργούν τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα. Και πάλι στη μπανανία μας η ΝΔ (Νέα Δικτατορία) βρήκε αφορμή για να διορίσει τα άχρηστα τρολλ της στην αστυνομία.

Τα απανταχού λαμόγια, οι απατεώνες, τα νεοφιλελέ παράσιτα που βρήκαν ευκαιρία να πλιατσικολογήσουν ανενόχλητα. Τα σκάνδαλα τύπου σκοιλ ελικικού, μεγάλου περιπάτου, δείχνουν το πλιάτσικο και την απίστευτη λεηλασία σε μια χώρα χρεωκοπημένη. Κι ακόμα μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως αυτό των RAFALE για τα οποία κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί.

Ευκαιρία επίσης ήταν για διαφόρους βλάκες με περικεφαλαία, διάφορους λούμπεν φασίστες, τρολάκια της ΝΔ, να βγάλουν το κόμπλεξ κατά των υπολοίπων. Βεβαίως είναι ευκαιρία και για τους ρεφορμιστές να δείξουν πόσο ηλίθιοι είναι, ώστε να ασχολούμαστε με την αβάντα που δίνουν οι κουταμάρες τους στους φασίστες αντί να ασχολούμαστε με τα σοβαρά.

Κοντολογίς οι καταστροφές είναι όντως ευκαιρίες για τα όρνεα. Για μας που είμαστε θύματα, που χάσαμε από χρήματα και δουλειά μέχρι αγαπημένα μας πρόσωπα δεν είναι καθόλου.

Τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε το χρέος, είχαμε ύφεση και έλλειμμα. Μόνο τοκογλύφος βλέπει ευκαιρία σε κάτι τέτοιο. Είχαμε καταπάτηση κάθε Ελευθερίας στην ουσία χούντα. Μόνο οι φασίστες χάρηκαν με αυτό. Είχαμε πάνω από 11.000 νεκρούς. Μόνο κοράκια μπορούν να ευχαριστηθούν με κάτι τέτοιο. Οι 11.000 νεκροί είναι ευθύνη της πολιτικής που ακολουθήθηκε. Πολιτικής απαξίωσης του ΕΣΥ, παράλογων μέτρων που δεν είχαν σχέση με αντιμετώπιση πανδημίας, αλλά με επιβολή δικτατορίας. Αυτό τίποτα δεν το αλλάζει και οι ευθύνες θα αποδοθούν. Ως Κομμουνιστές και Άνθρωποι το ορκιζόμαστε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger