Home » , » Ολοι-ες στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Ολοι-ες στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 4:10 μ.μ.

Σάββατο 15 Μάη, 5μμ, Μετρό Πανόρμου

1948-2021, 73 χρόνια από τη Νάκμπα

Φέτος συμπληρώνονται 73 χρόνια από την Νάκμπα, την ίδρυση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ και την καταστροφή του Παλαιστινιακού Λαού. Τα παιδιά του δολοφονούνται για άλλη μια φορά από τον στρατό του ισραηλινού Απαρτχάιντ. Ο μοναδικός λόγος για το νέο σιωνιστικό έγκλημα είναι επειδή τόλμησε να διεκδικεί να ζήσει με ελευθερία και αξιοπρέπεια στην γη των προγόνων του.

Μπροστά στα σιωνιστικά εγκλήματα που συντελούνται εδώ και δεκαετίες σε βάρος του, τα «πολιτισμένα» Δυτικά κράτη και η ΕΕ, ανάμεσα τους και το ελληνικό, τάσσονται διαχρονικά ανοιχτά με το Ισραήλ, ενώ ο ΟΗΕ υποκριτικά «νίπτει τας χείρας του» για άλλη μια φορά, ζητώντας από τις δυο πλευρές να σταματήσουν τις επιθετικές ενέργειες. Εξισώνει έτσι, το ισραηλινό μακέλεμα άμαχων Παλαιστίνιων με τις μαχητικές ενέργειες της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Μπροστά σε αυτό το έγκλημα ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Οφείλουμε να τιμήσουμε τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μας με τον Λαό της Παλαιστίνης δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Συγκέντρωση – Πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία

ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5 5:00μμ

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger