Home » , » "Φίλε κρεμίσανε όλα δεν αφήνουν κάτι όρθιο έχουν τρελαθεί ..."

"Φίλε κρεμίσανε όλα δεν αφήνουν κάτι όρθιο έχουν τρελαθεί ..."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 3:52 μ.μ.

Περιττεύει να σχολιάσουμε το παραμικρό στην είδηση που παραθέτει στον λογαριασμό του στο f/b ο Πανεπιστημιακός δάσκαλος Τάκης Πολίτης. Το λιτό κείμενο όμως και οι φωτογραφίες που παραθέτει καθρεφτίζουν την κόλαση που επικρατεί στην Λωρίδα της Γάζας.
(Σύμφωνα με τις τελευτές πληροφορίες μέχρι τώρα 119 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, ανάμεσά τους 31 παιδιά, και 830 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στη Λωρίδα της Γάζας).  

Η ανάρτηση του Τ. Πολίτη:

 "Φίλε κρεμίσανε όλα δεν αφήνουν κάτι όρθιο έχουν τρελαθεί η πόλη παει χανουν την κρεμισανε. Φίλε κάνετε κάτι σας παρακαλώ και δεν ξερω άμα θα ζησουμε μεχρι το πρωι".

Το μήνυμα του φίλου μου Παλαιστίνιου Άσραφ ήρθε στο messenger απόψε στις 2.00 τη νύχτα. Λίγο αργότερα ήρθαν και οι φωτογραφίες από την φλεγόμενη -από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς- πόλη της Beit Hanoun, στη Λωρίδα της Γάζας.

Το πρωί, ο Άσραφ μου έστειλε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες, με την εικόνα της βομβαρδισμένης πόλης υπό το φως της ημέρας. 

Ευτυχώς, ο Άσραφ, η γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους είναι καλά. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους Παλαιστίνιους. Δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες, χιλιάδες ξεσπιτωμένοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger