Home » , , » Οι απόγονοι του Αυνάν.

Οι απόγονοι του Αυνάν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 | 8:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυνάν: Πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης. Τον σκότωσε ο Θεός γιατί, όταν έκανε σεξ με τη χήρα του αδερφού του, την όποια παντρεύτηκε αναγκαστικά σύμφωνα με το Μωσαϊκό νόμο, τραβιόταν, ενώ το «σωστό είναι να χύνεις μέσα». Από αυτόν ονομάστηκε ο αυνανισμός, το «κάντο μόνος σου στο σεξ» δηλαδή. Ή μόνη ανάλογα. «Πιο καλή η μοναξιά…»
Παρόλα αυτά οι απόγονοι του είναι εκατομμύρια, κι εδώ φαίνεται άλλη μια φορά πόσο παραμύθι είναι η θρησκεία. Τα παιδιά του Αυνάν έβγαλαν πρωθυπουργό στην Ελλάδα.

Μπάτσος στη Ρόδο, πήρε μια βαριοπούλα και διέλυσε το αμάξι του διευθυντή του. Πήρε μετά ένα αγροτικό που είχε, κι έπεσε πάνω στο «κακό τουτού». «Κακό τουτού» είναι video της Ελληνοφρένειας που δείχνει άλλο μπάτσο να σπάει όχημα πολίτη. Κι εδώ θυμάμαι το τραγούδι που τσάντισε τους γαλάζιους αυνανιστές:

«Μαμά, μπαμπά, μην τους δικαιολογείτε
Μαμά, μπαμπά, δεν τα 'σπασα εγώ
Μαμά, μπαμπά, τα 'σπασαν ασφαλίτες
Μαμά, μπαμπά, το δέντρο έκαψα εγώ…»

Ένα ψεύτικο δέντρο έτσι; Όχι ολόκληρο δάσος, σα μερικούς άλλους αυνάνες. Γιατί ο Αυνάν δεν ήταν Αυνάν από χόμπι, αλλά από κέρδος. Αν έκανε παιδί, αυτό θα δικαιούνταν τα πρωτοτόκια ως τέκνο του πρωτότοκου αδερφού του, έτσι αυτός θα έχανε την περιουσία του! Μάλλον δεν είχε ανακαλυφθεί το στοματικό ή η πίσω πόρτα. Για προφυλακτικό ούτε λόγος. Το πισοκολλητό το ανακάλυψαν οι Έλληνες, γι αυτό λέγεται Ελληνικό σεξ, όχι Οθωμανικό, κι οφείλουμε να διεκδικήσουμε την ονομασία προέλευσης.

Επιστρέφουμε στο μπάτσο. Αφού διέλυσε τ’ αμάξι, λένε πως μπούκαρε και στο γραφείο του διευθυντή - κάποιοι είπαν οπλοφορούσε - αλλά τον σταμάτησαν άλλοι μπάτσοι. Οι ίδιοι μπάτσοι λένε πως ο λόγος ήταν προσωπικές διαφορές από παλιά και η πρόθεση του προϊσταμένου του να τον στείλει για ψυχιατρική εξέταση. Αυτόν; Μα γιατί; Είναι να απορεί κανείς. Σε λίγο θα μας πουν πως κυκλοφορούν ένστολοι και ένοπλοι ψυχοπαθείς. Κάποιοι τα λένε, αλλά όχι οι μπάτσοι. Πάντως εγώ τον δικαιολογώ. Το κακό τουτού φταίει

(Το πόσο ένοχο μπορεί να υπάρξει το τουτού κάποιες φορές, μας το λέει και η διπλανή  πρόσφατη είδηση που βλέπουμε στην φώτο).  

Και τώρα η πρώτη ερώτηση: Πόσοι σαν κι αυτόν είναι διορισμένοι στην αστυνομία; Όταν κάποιοι λένε «δεν στέκουν καλά οι μπάτσοι», τους απειλούν με συλλήψεις. Έπρεπε να γίνει στους ίδιους να δουν τη γλύκα. Γιατί αν γίνονταν σε απλό πολίτη, θα έπιαναν τον κάτοχο του αμαξιού. Ή θα τα έριχναν στους Αναρχικούς.

«Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος…»

Και τώρα η δεύτερη ερώτηση: Ποιος βόλεψε το τεφαρίκι στην αστυνομία; Σε ποιον πολιτικό να δώσω το μετάλλιο του Μέγα Αυνανιστή; Οι καινούριοι είναι όλα βαφτιστήρια του Μητσοτάκη. Αυτός; Για κάντε και μια εξετασούλα στους καινούριους. Δώστε και μερικά ηρεμιστικά, να έχουν τα παιδιά, για ώρα ανάγκης, πορείας, διαμαρτυρίας, συγκέντρωσης... Μην πάθουν κι άλλοι αυτό που έπαθε το κακό τουτού, που σκόνταψε σε ζαρντινιέρα…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger