Home » , , » Ν.Δ VS Documento και στην μέση Καλογρίτσας

Ν.Δ VS Documento και στην μέση Καλογρίτσας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 | 10:01 μ.μ.

Ειδησεογραφικά και μόνο παραθέτουμε τα παρακάτω:

Η Ν.Δ., μπορεί να μην βρήκε λέξη να πει για το "λούσιμο" που δέχτηκε ο πρόεδρος της από τον καπιταλιστή Λασκαρίδη, θεώρησε όμως σκόπιμο να εκδώσει ανακοίνωση για ένα έντυπο που την αντιπολιτεύεται αναφέροντας μεταξύ άλλων:

"Ο κ. Καλογρίτσας, στη διάρκεια της κατάθεσής του στη Βουλή, ανέφερε με λεπτομέρειες ότι, κατόπιν εντολών του κ. Παππά αφού ναυάγησε το σχέδιο για δημιουργία “Syriza Channel”, τα 3 εκατομμύρια ευρώ πήγαν για τη δημιουργία ΣΥΡΙΖΑ-εφημερίδας και συγκεκριμένα της εφημερίδας Documento, η οποία εκτός των άλλων υπηρεσιών στο κόμμα, θα αναλάμβανε και τις επιθέσεις κατά πολιτικών αντιπάλων και των συζύγων τους".

Από την πλευρά του το έντυπο που αναφέρετε. μέσω της ιστοσελίδας του, δίνει απαντήσεις σ' αυτές τις αιτιάσεις και προσθέτει:

."Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει το επιχειρείν κάποιου επιχειρηματία ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελεγχθεί αλλά η διαφάνεια και η καθαρή πορεία του πρωθυπουργού και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, θα ξαναρωτήσουμε πώς και γιατί ο εφοπλιστής ο οποίος προσφάτως δήλωσε δημοσίως ότι αφοδεύει τον κ. Μητσοτάκη έδωσε μέσω offshore 800.000 ευρώ στην ζημιογόνο εταιρεία της συζύγου του πρωθυπουργού.

Πώς η εταιρεία της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι στη Γαλλία με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 10.000 ευρώ αγόρασε με μετρητά το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι δίνοντας 1.5 εκατομμύριο ευρώ; Γιατί η γαλλική εταιρεία η οποία και σήμερα εμφανίζεται να ανήκει στη σύζυγο του πρωθυπουργού δεν δηλώνεται στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη;".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

25 Μαΐου 2021 στις 12:12 μ.μ.

https://periodista.gr/media/%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%8c%ce%bb/
Ο Βαξεβανης κατηγορει ως ασφαλίτες και εγκαθετους της ΝΔ τα παιδια της συνελευσης που διαμαρτυρονται για τις συνθηκες στην εφημεριδα του.Δυο τινά συμβαίνουν ; Ή ο Μπαξεβάνης έχει δίκιο οπότε πρεπει όλοι να ψαχνόμαστε ή ο Βαξεβάνης είναι αληταράς που πεταει λασπη για να πεταξει την μπαλα στην κερκιδα..

25 Μαΐου 2021 στις 4:44 μ.μ.

Είναι μια κάπως περίεργη ιστορία. Αυτοί που ξεκίνησαν το blog της κατάληψης ΕΣΗΕΑ δεν έχουν καμιά σχέση μ' αυτούς που το διαχειρίζονται σήμερα. Στο κάλεσμα για συγκέντρωση που δημοσιεύετε στο ιντυ -μας το έστειλαν και σε μας αλλά θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να το αναπαράγουμε- κάνουν ένα χαρμάνι από ψέματα και αλήθειες. Και πάνω απ' όλα μόνο τυχαίο δεν είναι το χρονικό διάστημα που επέλεξαν κάποιοι για να κάνουν αυτή την κίνηση εναντίον του εκδότη του Documento.

Εκανα χτες ένα τηλεφωνικό ρεπορτάζ αλλά δεν μπόρεσα να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα γι' αυτό και δεν το δημοσίευσα. Σε ανύποπτο χρόνο έχω γράψει αυτό το κείμενο https://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/blog-post_24.html

Γ.Γ.

25 Μαΐου 2021 στις 11:00 μ.μ.

Δεν το ήξερα οτι δεν εινσι οι ίδιοι.Αδιαβαστος εδω με επιασες ΓΓ.Ειναι ομως δυνατον να ειναι ασφαλιτες; " Τρομπες" ίσως.Αλλωστε εγω θυμαμαι και αυτό
https://www.enimerosi24.gr/207030/%ce%b5-%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%80%cf%8c%ce%bd-%ce%bc-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b5/
Οσο για το timing της κινητοποιησης όσο ο Βαξεβανης μαλλιοτραβιεται με τη ΝΔ δεν πρεπει να παιρνει ασυλια για οτιδηποτε.
Δεν ειμαι απόλυτος γιατι ηδη πιαστηκα αδιαβαστος.Ο χρόνος θα δειξει .Ευχαριστω για την διευκρινηση...

26 Μαΐου 2021 στις 12:47 π.μ.

Για ευνόητους λόγους δεν είναι σκόπιμο να αναφέρω δημόσια γεγονότα και πρόσωπα.

Είναι μια κόντρα που κρατάει κάποια χρόνια και όταν ξεκίνησε είχαν δίκιο αυτοί που συμμετείχαν τότε στην συλλογικότητα που ονομάζουν Κατάληψη ΕΣΗΕΑ.

Δες αυτή την ανάρτηση. https://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/12/documenta.html

Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στα αυλάκι. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καταστάσεις και κάνοντας πρόσφατα ένα σχετικό ρεπορτάζ, κατέληξα στην εκτίμηση, ότι προς το παρόν δεν πρέπει να κάνουμε καμιά τοποθέτηση. Και απ' ότι θα έχεις διαπιστώσει εμείς δεν διστάζουμε να ανοίγουμε μέτωπα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι καλό να είμαστε επιφυλακτικοί.

Γ.Γ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger