Home » , » Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Στο πλευρό των σιωνιστών εγκληματιών πολέμου

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Στο πλευρό των σιωνιστών εγκληματιών πολέμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 7:37 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Ερώτηση δημοσιογράφου και απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, press room, 13.5.2021:

ΘΑΝ. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ: Αισθάνεται η Κυβέρνηση ικανοποιημένη από το γεγονός ότι πριν η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία χτυπήσει αμάχους στη Γάζα και αλλού, «ακόνισε τα νύχια της» σε συνεκπαιδεύσεις με τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, όπως η «ΗΝΙΟΧΟΣ 21»;

ΑΡ. ΠΕΛΩΝΗ: Εχει τοποθετηθεί η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών για την κλιμάκωση της βίας στην περιοχή. Η κλιμάκωση της βίας πρέπει να σταματήσει. Εχουμε καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον άμαχου πληθυσμού στο Ισραήλ. Υπογραμμίζουμε την ανάγκη όλες οι πλευρές να προβούν σε ενέργειες για την αποκλιμάκωση και την αποφυγή περαιτέρω άμαχων θυμάτων. Και θέλω να επαναλάβω ότι η επίλυση στη διένεξη Ισραήλ-Παλαιστίνης στη βάση λύσης δύο κρατών, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνολική ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.

Καταδίκη για τις ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις κατά αμάχων στη Γάζα, με τους τόσους νεκρούς, τα τόσα νεκρά παιδιά, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Ούτε για ξεκάρφωμα, με τήρηση δήθεν ίσων αποστάσεων. Δεν περιμέναμε να πουν ότι η αντιστασιακή ένοπλη βία της Παλαιστινιακής Αντίστασης είναι δικαιολογημένη, όπως υποστηρίζουμε εμείς (και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού), αλλά από τις «ίσες αποστάσεις» μέχρι την καταδίκη μόνο των ένοπλων ενεργειών της Παλαιστινιακής Αντίστασης υπάρχει μεγάλη απόσταση, την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη έτρεξε να καλύψει χωρίς κανένα δισταγμό. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger