«Μίζες εδώ»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 7:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι είπε η Αυγή;

«Αιφνιδιαστική και συνάμα εκπρόθεσμη τροπολογία η οποία προβλέπει ότι τα μεγάλα δημόσια έργα θα περάσουν υπό τον έλεγχο του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Δηλαδή τόσο καιρό δεν ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο; Πως του ξέφυγε του αετονύχη τέτοια λεία;

Ήταν, απλά τώρα θα έχει και ταμπέλα. «Μίζες εδώ»! Όχι αιδώς, εδώ, «Γραφείο νονού»! Πρωθυπουργός είναι ο Βαγγέλης εντάξει; Μη μπερδεύουμε τις εξουσίες.

Μια παρένθεση. ΑΕΚ είμαι, το καυχιέμαι, όμως οι γαύροι και οι βάζελοι όσο χούλιγκαν και να είναι, δεν έκαναν ζημιά στην Ακρόπολη. Τα τσιμέντα Μενδώνη έκαναν.

«Η τροπολογία προβλέπει πως η υπαγωγή ή μη των συμβάσεων στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας θα κρίνεται από Κυβερνητική Επιτροπή, στην οποία θα προεδρεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ρε τι είναι τούτος; Κούλη, αγόρι μου, σταμάτα τον περίδρομο! Πολύ φαγανός αυτός ο εξωγήινος. Και τις κάλτσες μας έφαγε!

Σκοπός ο πλήρης έλεγχος των κονδυλίων. Σοβαρά τώρα, περιμένατε εσείς ο Μητσοτάκης να αφήσει τα φιλέτα για τους άλλους; Όλα για πάρτι του!

Κανονικά αυτό από μόνο του είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Μιλάμε πάντα για χώρες που είναι πραγματικά κράτη, όχι κωλοχανεία και τριμπούρδελα.

Τώρα θα πανηγυρίσουν πολύ τα βαφτιστήρια. Γιατί που να τρέχεις να λαδώνεις ένα σωρό μαλάκες. Δίνεις το δωράκι σ’ ένα και καθάρισες! Λάδι του νονού! Όχι από αυτό που μαζεύουν οι σκλάβοι από τις ελιές, το άλλο, το χρυσό.

Μέχρι και οι ΚΙΝΑΛΗΤΕΣ έσκουζαν. Οι (ΚΙΝ)αλήτες σκούζουν για άλλο λόγο. Τους παίρνει το φαί μέσα από το στόμα. Τώρα θα τους πετάει ό,τι αποφάγια θέλει αυτός. Γιατί ήταν άλλο με τους πρώην του ΚΙΝΑΛ που πήγαν στη ΝΔ, κι άλλο με το Μητσοτάκη. Αυτός τρώει περισσότερο από όλους μαζί!

Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες; Αφού ξέρουμε τι ψήφισαν οι μαλάκες, γιατί τους ρωτάμε συνέχεια; Πάντως κάποιοι δεν τα περίμεναν αυτά από το Μητσοτάκη! Ποιοι; Οι μαλάκες!

Siemens uber alles! 27 κατασκευαστές μιζών συνιστούν Μητσοτάκη. Αυτοί ξέρουν! «27»; Όσες οι χώρες της ΕΕ. Μόνο εμείς έχουμε παράσιτα λέτε; Τίγκα η ΕΕ στα λαμόγια.

Αν ξέρουν λέει; Κι αυτοί ξέρουν, κι εμείς μάθαμε (αφού πάθαμε) και τα τρολ ξέρουν. Αλλά αυτά τρώνε μαζί. Που θα πάνε όμως; Τανάλιες έχουμε. Θα τους πιάσουμε και θα τους ξεδοντιάσουμε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger