Home » , » Γι’ αυτή την πράξη του μπορεί να είναι περήφανος

Γι’ αυτή την πράξη του μπορεί να είναι περήφανος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Μαΐου 2021 | 9:41 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Ο αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα είναι ένας παίχτης που ξέρει πολλά «καντάρια» μπάλα. Θα μπορούσε να είναι το σημείο αναφοράς κάθε προπονητή και αναντικατάστατος στο ρόστερ της ομάδας του. Εξαιτίας όμως του ατίθασου χαρακτήρα του και κυρίως λόγω των «περιπετειών» του με το όμορφο φύλο, αποτελεί συχνά-πυκνά το «μήλον της έριδος», με αποτέλεσμα να μην μακροημερεύει και να αλλάζει συχνά ομάδα. Συνήθως, βρίσκεται στην επικαιρότητα για πράξεις του που φτάνουν στο όριο του σεξισμού και γι’ αυτό σχολιάζονται αρνητικά.

Ομως στη διάρκεια των πανηγυρισμών των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, έσπασε την «παράδοση». Πανηγύρισε την επιτυχία της ομάδας του φορώντας ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και στις φωτογραφίες της απονομής με το τρόπαιο ήταν στο κέντρο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα το μήνυμα αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης να φτάσει στο σπίτι κάθε φιλάθλου.

Με την ενέργειά του κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα να μοιράσει «εγκεφαλικά» στην κυβέρνηση, στις διοικήσεις των φιναλίστ, στους ποδοσφαιροπαράγοντες που σουλάτσαραν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ με την ιδιότητα του «επισήμου» και στους κάθε λογής κολαούζους.

Θα του ευχηθούμε να τιθασεύει τον χαρακτήρα του και πλέον να απασχολεί την επικαιρότητα με ενέργειες που κερδίζουν θετικά σχόλια.


Κος Πάπιας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger