Home » , » Δεξιοί κροκόδειλοι.

Δεξιοί κροκόδειλοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Μαΐου 2021 | 2:12 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μαλάκες Ισραηλινοί ευτυχώς που βομβαρδίσατε το Associated Press και το Al Jazeera. Αν γράφατε με μαρκαδόρους έξω από τα γραφεία τους, την είχατε χάσει την υποστήριξη από τους γαλάζιους ναζί.

Έδωσε εξηγήσεις ο Ισραηλινός στον Αμερικάνο για το βομβαρδισμό του Associated Press. Για τους Άραβες σκοτίστηκε. Το ίδιο και μια ευρωβουλευτής του ΛΑΓΟΣ που τώρα τρώει στη ΝΔ. Μούγκα για Associated Press. Το Al Jazeera «ας πρόσεχε»!

Κάποιοι είπαν να βομβαρδιστεί το SSkai να δουν τη γλύκα. Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε: Τους βόθρους δεν τους βομβαρδίσουμε, γιατί μετά θα γεμίσουμε ακαθαρσίες. Τους χέζουμε.

Εγώ προσέχω να μην έχω ανοικτό τηλεοπτικό οχετό ούτε κατά λάθος. Γιατί άντε μετά να ξεβρομίσεις το σπίτι. Χώρια που ο κορονοϊός είναι στα κακάκια.

Κι αν ακούσω πως κάποιος διαφημίζεται στο SSkai, του κάνω εμπάργκο. Αυτό πονά περισσότερο τον καπιτάλα κι από νάπαλμ.

Στο μεταξύ όταν μιλά νεογιδοκράτης για αντικειμενική ενημέρωση είναι σαν να ακούω το Χίτλερ να μιλά για την παγκόσμια ειρήνη! Η βλακεία του δεξιού δεν έχει όρια.

Και η δίψα του για αίμα. Μη δείχνετε φωτογραφίες πτωμάτων, ειδικά γυναικόπαιδων. Αυνανίζονται με κάτι τέτοια οι φασίστες, τους αρέσει!

Η άλλη, η βλαμμενοπούλου, είπε τη σημερινή παπαριά της.

«Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών κ δικαιοσύνη. Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κ ευτυχισμένη με το σύζυγό της κ το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό».

Τυμβωρυχία; Από νεοδημοκράτες; Γιατί το λέτε αυτό; Γιατί αυτό κάνουν συνέχεια.

Ας απαντήσω λοιπόν στο τρολλ πως, αν ήταν «μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ», οι δολοφόνοι θα είχαν με το μέρος τους τα ΜΜΕ, τους νεοδημοκράτες και τους ναζί να τους ξεπλένουν!

Όπως έγινε πολλές φορές με πολλά αθώα θύματα, (πχ Ζακ, Γιαννούλα) κι όπως γίνεται στο Ισραήλ που σφαγιάζουν γυναικόπαιδα. Υπάρχει ξέρετε μωράκι στη Γάζα, που έκλαιγε για να βρει όλη την οικογένεια του, η οποία όμως χθες αφανίστηκε στο βομβαρδισμό.

Καταλάβετε τώρα φασιστάκια; Αν πρέπουν ισόβια στους φονιάδες στα Γλυκά νερά, τι αρμόζει στους Ισραηλινούς εγκληματίες; Χειροκρότημα πάντως όχι. Εκτός αν κάποιοι είναι κροκόδειλοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger