Home » , » Ποτέ μια λίστα δεν είπε τόσα πολλά ψέματα. Έστω και πετσωμένη.

Ποτέ μια λίστα δεν είπε τόσα πολλά ψέματα. Έστω και πετσωμένη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 | 10:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Άλλη μια δημοσκόπηση παραγγελιά από το Μητσοτάκη στο βόθρο του Ιβάν. Θα λέγαμε πως ο Μαρινάκης αντάλλαξε το Κύπελλο για τη δημοσκόπηση του κουμπάρου, αλλά εμείς δεν είμαστε σαν τους δεξιούς.

Γλείφε Ιβάν, γλείφε, να πάρεις κι άλλο κόκκαλο. Πρωτάθλημα μη περιμένεις πάντως, τα έχει καπαρώσει όλα ο Βαγγέλης. Στη δημοσκόπηση έχουμε μερικά λαγουδάκια που τρέχουν ξέγνοιαστα μαζί με τις μαϊμούδες.

Η πρόθεση ψήφου στα ίδια, κι έτσι θα το πάνε μέχρι τις εκλογές. Μετά θα δικαιολογούν πως έπεσαν έξω καμιά εικοσαριά μονάδες. Τα έχουμε πει, μην λέμε τα ίδια.

Έχουμε, όπως είπαμε, λαγούς. Λαγός με το νομοσχέδιο που επιτρέπει στους άντρες να δέρνουν τις γυναίκες. 49% συμφωνούν! Οι άντρες. Οι γυναίκες; Η πλειοψηφία διαφωνεί, αλλά ποιος μετράει τις γυναίκες; Η δημοσκόπηση πάντως όχι. Δεν έβγαλαν καταλληλότερο σύζυγο το Λοβέρδο, γιατί;

Λαγός και στην Παιδεία. 52% δήθεν συμφωνούν με τη βάση. Με την κατάργηση των σχολών; Για ρωτήστε κι αυτό γιατί ακούω πως αντιδρούν μέχρι και μέσα στη ΝΔ. Το ξέχασαν μωρέ!

Τα 2/3 δεν αισθάνονται ασφαλείς. Λογικό, με τόσους νεοδημοκράτες να πλιατσικολογούν το Δημόσιο. Πάντως αυτό θα το χρησιμοποιήσουν όχι για να πάψουν να κλέβουν οι δεξιοί - θεός φυλάξει τέτοιο πράγμα - αλλά για να περάσουν φασισμό και αστυνομοκρατία.

Βέβαια παραδέχτηκαν πως το 54% βλέπει αρνητικά το νομοσχέδιο του δουλεμπόρου Χατζηδάκη. Για να λεν αυτοί 54% είναι 74% και στους υπαλλήλους 94%, αλλά βάζουν και μισή αλήθεια για να πουν ένα κάρο ψέματα.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα μέτρα του Μητσοτάκη όσον αφορά την πανδημία, αλλά με τα εμβόλια είμαστε! Ποια εμβόλια; Αυτά που δεν έκαναν; Ο κόλακας κάτι θα βρει να πει. Κι ο άντρας που θέλει να ρίξει γκόμενα. Θα πει ένα σωρό παραμύθια. Το ίδιο κι ο δημοσκόπος. Αν δεν μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης, θα πάει αλλού.

Μας είπαν πως με ΝΔ και Μητσοτάκη θα έχουμε ανάπτυξη! Εντάξει, παραδέχομαι πως ξέρουν να λένε ανέκδοτα. Ολοφάνερα! Ύφεση, έλλειμμα, ανεργία και χρέος ρεκόρ. Πως να μην έχουμε ανάπτυξη; Της μαύρης αγοράς, όπως στην Κατοχή. Μαλάκες ρεφορμιστές, πως σας φαίνεται που και τρώνε το πλεόνασμα τα λαμόγια της ΝΔ και σας δουλεύουν από πάνω; Με τα λεφτά του ματωμένου μαξιλαριού γίνονται τα γκάλοπ.

Αλλά μια και είναι ευχαριστημένοι με τα εμβόλια, να πούμε μερικά νούμερα, να δείτε ευχαρίστηση. 22/5/2021: πλήρως εμβολιασμένοι 17,19% με δικά τους στοιχεία, επίσημα. Κι αν χρειαστεί όπως λένε 3η δόση, ούτε τόσοι είναι! Άλλο ένα 13,52% έχει κάνει μια δόση. Ευτυχείτε το 60%, προσέξτε μόνο μην κολλήσετε.

2 Ιούνη κλείνει η Γ’ Λυκείου. Από φόβο μην κολλήσουν τα παιδιά στις Πανελλήνιες. Τόσο «καλά». Αυτές τις μέρες είχαμε ελάχιστα μοριακά (αξιόπιστα) τεστ μην τρομάξουν οι τουρίστες, αλλά σήμερα πέθαναν 50 άνθρωποι. Αναλογικά πολύ περισσότεροι κι από την Ινδία. 11.822 νεκροί, πάμε ολοταχώς για 12.000 και η «επιτυχία» συνεχίζεται. Ποτέ μια λίστα δεν είπε τόσα πολλά ψέματα. Έστω και πετσωμένη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Μαΐου 2021 στις 11:48 μ.μ.

Τα λεγόμενα ποιοτικα ευρηματα της έρευνας δείχνουν οτι η εικόνα της κυβερνησης έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα.Αυτο που την γλυτωνει είναι οτι η κεντροαριστερα έχει ένα φθαρμενο για αρχηγό( τον Τσιπρα) και ειναι και διασπασμενη σε δυο σχηματισμους( κιναλ κ συριζα) .Αν η κεντροαριστερα ειχε ένα σχημα με ενα αφθαρτο καινουργιο προσωπο στη μοστρα θα τον σαρωνε τον Κουλη .Για μας βεβαια δεν θα εκανε διαφορά .Μνημονια μεχρι ο ήλιος να βγάλει κέρατα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger