Home » , » Σηκώνουμε τα πόδια

Σηκώνουμε τα πόδια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 | 7:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Πανηγυρίζουν οι γαλάζιοι φασίστες επειδή λέει εμβολιάζονται. Κι εδώ ο Ανδρέας Παπανδρέου στέλνει μήνυμα στα δεξιά μηρυκαστικά.

«Επί ημερών μου εμβολιάζονταν τη μέρα όσοι εμβολιάστηκαν σε ένα μήνα με τον άχρηστο, το γιο του Εφιάλτη. Αλλά δεν το κάναμε θέμα, γιατί τότε είχαμε ζωή».

Ευχαριστούμε τον Αντρέα για την επέμβασή του, είπε και κάτι για το Λοβέρδο και το σόι του, αλλά δε μπορούμε να το πούμε, αφού είναι προσωπικό δεδομένο του πρώην πρωθυπουργού το ποιόν θέλει να πηδήξει.

Έχουν καλό λόγο να ουρλιάζουν από χαρά οι νεοδημοκράτες: Οι θρήνοι των συγγενών των 10.910 νεκρών πρέπει να σκεπαστούν, αφού έφτασαν μέχρι τη Βρετανία, οπότε οι Εγγλέζοι αποφάσισαν να μην μας κάνουν την τιμή να ξερνάνε και να ουρούν στους δρόμους μας. Κρίμα!

Δεν είναι μόνο οι Άγγλοι που λένε «μακριά από Ελλάδα θα κολλήσουμε είναι πολλοί». Βέβαια εμείς έχουμε πάντα άσσο στο μανίκι, όταν είναι για τουρίστες. Θα σηκώσουμε τα πόδια ψηλά! Ό,τι θέλουν θα το έχουν. Κι από ένα κορονοϊό δώρο. Ήλιο, θάλασσα, κρασί, μεζέδες πισινό… μια χαρά!

Μπορούν να έρθουν λεφτάδες από παντού. Κι από Ινδία φυσικά, στο χρήμα δεν κολλάει τίποτα! Κι από περιττώματα να είναι, δεν βρωμάει. Το είχε πει Ρωμαίος Αυτοκράτορας που έβαλε φόρο στο «ψιλό» και το «χοντρό»! Δεν λέω περισσότερα, μη δίνω ιδέες στο δικό μας δικτάτορα.

Μόνο πρόσφυγας μην κάτσει δίπλα μας. Πλούσιος; Στον πλούσιο του καθόμαστε εμείς! Πάντως καλώς να έρθουν οι τουρίστες, γιατί μόνο έτσι θα μας έβγαζε βόλτα ο Κούλης. Και πάλι λουράκι έχουμε. Μάλλον θα καταργηθούν de facto τα sms. Τζάμπα τις κάνουμε τόσες ξένες γλώσσες; Θα παριστάνουμε τους τουρίστες! Ποιος μπάτσος θα τολμήσει να την πέσει σε τουρίστα; Βαφτιστήρι ή όχι, θα τον αφαλοκόψει ο Κούλης!

«Welcome» που έλεγε κι η Νόρα Βαλσάμη στο έργο «Οι βάσεις και η Βασούλα». Κι οι ναύτες του 6ου Στόλου τουρισμό κάνανε. Μας πήδαγαν τα κορίτσια, αλλά τουλάχιστο δεν τα έπαιρναν οι Κομμουνιστές. Κάθε χρόνο κώλο δίνουμε. Δε βαριέσαι όμως. Το μεροκάματο να βγαίνει. Και το κρέας να μπαίνει.

Απορώ όμως γιατί μας έχουν στη μπούκα «μόνο» με 2.671 κρούσματα τη μέρα. Αφού μειώνονται! Βέβαια υπάρχουν και κάτι θάνατοι 63 εμείς χτες, 38 το Βέλγιο, 36 η Σουηδία, αλλά έτυχε! Το Πάσχα πως δεν είχαμε κρούσματα; 0 τεστ - 0 κρούσματα, ορίστε. Και να πεθάνουν μερικοί… Από χοληστερίνη πήγαν.

Πότε έγιναν πορείες στην Αιτωλοακαρνανία; Έγιναν. Και Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο. Κυρίως όμως την Κυριακή του Πάσχα. Αφού από τον καπνό δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε! Δεν ήταν δακρυγόνα; Πάντως τ’ αρνιά και τα κατσίκια έκλαψαν σίγουρα.

Ξέρετε δεν είναι μόνο ο κορονοϊός αιτία θανάτου. Μια έγκυος πέθανε επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Περιπολικό; Τόσα πήραν, γιατί δεν την πήγαιναν οι μπάτσοι; Γιατί αντί για νοσοκομείο θα την πήγαιναν φυλακή!

Αυτά όμως τα βλέπουν κι οι τουρίστες. Γι αυτό το σκέφτονται. Πάντως εμείς τους περιμένουμε, με τα πόδια ανοικτά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger