Home » , » "Υπό την αιγίδα της Α.Ε" Προέδρου της Δημοκρατίας, και με χορηγούς επικοινωνίας κρατικά ΜΜΕ, συνέδριο στην αντίληψη "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια"

"Υπό την αιγίδα της Α.Ε" Προέδρου της Δημοκρατίας, και με χορηγούς επικοινωνίας κρατικά ΜΜΕ, συνέδριο στην αντίληψη "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 | 1:10 π.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε:

Αγαπητοί φίλοι,

Σας διαβάζω καθημερινά, αλλά είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας και θα σας παρακαλούσα να μην παραθέσετε το όνομα μου που φαίνεται στο e-mail που σας στέλνω.

Ο λόγος που σας γράφω είναι η ανατριχίλα που μου δημιουργήθηκε από την είδηση ότι "υπό την αιγίδα της Αυτού Εξοχότης προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου", πραγματοποιείται τις επόμενες μέρες στα Ιωάννινα ένα Συνέδριο "ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" με αφόρητη ακροδεξιά δυσοσμία, στην λογική "ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".

Και μόνο ότι στο «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές», ομιλητές θα είναι δύο αρχιεπίσκοποι και αρκετοί μητροπολίτες, άνθρωποι ανέραστοι, αυτοί που αποστρέφονται κάθε χαρά της ζωής, κάθε ερωτική ηδονή, μας δίνει να καταλάβουμε ποια εκδήλωση επέλεξε να καλύψει με το κύρος της η ΠτΔ.

Αυτό που με έκανε έξω φρενών είναι το σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το οποίο θεωρεί τις γυναίκες "μηχανές αναπαραγωγής"!  

Δεν είμαι η πιο κατάλληλη για να το σχολιάσω και θα παρακαλούσα κάποιον από τους συντελεστές του blog ή κάποιον αναγνώστη/ια να το κάνει. 

Πιστεύω ότι οι φεμινιστικές οργανώσεις αλλά και οι κοινωνικές συλλογικότητες να καταδικάσουν αυτή την σκοταδιστική εκδήλωση και να υψώσουν την φωνή τους ενάντια σ' αυτές τις "μαύρες", όπως και τα ράσα τους, φωνές.

Δεν είναι μια εκδήλωση κάποια παραχριστιανικής οργάνωσης. Γίνεται υπό την "αιγίδα της Α.Ε" Της Δημοκρατίας και χορηγοί επικοινωνίας είναι κρατικά ΜΜΕ. Είναι δηλαδή και ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θέμα και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.


Β.Κ: Η επιστολογράφος μας, παραθέτει την ιστοσελίδα του συγκεκριμένου Συνεδρίου, ενώ κάναμε κάποιες συντακτικές παρεμβάσεις στο κείμενο της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger