Home » , » Δεν πέρασε η επιβολή αστυνομοκρατίας στο ΑΠΘ (Βίντεο)

Δεν πέρασε η επιβολή αστυνομοκρατίας στο ΑΠΘ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 | 10:58 μ.μ.

 Παρακολουθήστε τα τρία λεπτά απ΄ το απολαυστικό βιντεάκι που παραθέτουμε (ενώσαμε κάποια μικρά οπτικά στιγμιότυπα  που έχει αναρτήσει στο twitter ο σύντροφος Χρήστος Αβραμίδης) όπου και βλέπουμε το κάζο που έπαθαν οι μπάτσοι στην επιδίωξη του να επιβάλλουν αστυνομοκρατία στον χώρο  του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με μπατσάδικους τραμπουκισμούς και αλλεπάλληλα περιστατικά αστυνομική βίας, -χαρακτηριστική η επίθεση από άνδρα της ομάδας Ζήτα ο οποίος έπιασε από τον λαιμό τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Λιτσαρδάκη-,προσπάθησαν να επιβάλλουν το Χρυσοχουντίδικο δόγμα "νόμος και τάξη" στους νεαρούς που βρισκόταν στο ΑΠΘ.

Το αποτέλεσμα το παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο. Αφού προηγουμένως οι ένστολοι υφιστάμενοι του υπουργού μπάτσων και καταστολής "λούστηκαν" τα ανάλογα συνθήματα αναγκάστηκαν κάτω από την πίεση των συγκεντρωμένων να υποχωρήσουν

Οι φοιτητές πηγαίνουν με πορεία σε όλες τις εισόδους του πανεπιστημίου και διώχνουν την αστυνομία. Στην συνέχεια η αστυνομία υποχωρεί μέσα στη ΔΕΘ. 

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη οι φοιτητές ξεκίνησαν συνέλευση για να οργανώσουν τη μόνιμη απομάκρυνση της αστυνομίας. από το χώρο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger