Home » , » Σατανικό σχέδιο των επιτελών της αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του κ.Χρυσοχουντίδη

Σατανικό σχέδιο των επιτελών της αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του κ.Χρυσοχουντίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 | 11:46 μ.μ.


Δεν μπορεί ρε παιδιά, Επίτηδες το κάνουν. Η μόνη εξήγηση είναι ότι οι μπάτσοι βάλθηκαν να μας κάνουν να εμπεδώσουμε ότι είναι χαζοί, να γελάμε με τις ηλιθιότητες τους και να υποτιμάμε τις κτηνώδες συμπεριφορές τους απέναντι σε διαδηλωτές και τυχαίους πολίτες. Μόνο αν έχουν θέσει σε εφαρμογή αυτό το σατανικός τους σχέδιο μπορείς να εξηγήσεις με την λογική τα πεπραγμένα τους!

Αλλιώς πώς να εξηγήσεις το αυθόρμητο γέλιο που μας χάρισαν κάποια απ' τα 1.800 (!) σχόλια που διαβάσαμε και τα οποία ακολούθησαν την ανάρτηση που έκαναν στο f'/b στην οποία μας γνωστοποιούσαν το συντριπτικό πλήγμα που κατάφεραν στον αγώνα τους κατά της ... ποτοαπαγόρευσης.

Και μιλάμε ότι οι επιτελείς της Κατεχάχη έθεσαν σε εφαρμογή ένα τόσο μελετημένο σχέδιο που εξαπάτησαν τους πάντες με τους χρήστες του διαδικτύου να έχουν λυθεί στα γέλια και να αναρωτιούνται τι πίνουν οι μπάτσοι και δεν μας δίνουν.

Που να ξέρουν τα γατάκια τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους που εφαρμόζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προπο υπό τις εντολές Χρυσοχουντίδη!












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger