Home » , » Χαλαρό Σαββατιάτικο ανάγνωσμα με αναφορά στην Παναγιωταρέα και στις ενδυματολογικές προτιμήσεις

Χαλαρό Σαββατιάτικο ανάγνωσμα με αναφορά στην Παναγιωταρέα και στις ενδυματολογικές προτιμήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 | 8:18 π.μ.

Του Κώστα Μ.

Αν και το "Το παιχνίδι είναι στημένο κι' από πριν ξεπουλημένο ....", πρέπει να εφευρίσκονται περιπτώσεις για να γίνεται τζερτζελές ανάμεσα στους εκφραστές των κομμάτων εξουσίας. Αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Και τώρα αυτό που ανακάλυψαν και βρήκαν πεδίο για να αντιπαρατεθούν νεοδημοκράτες και Συριζαίοι, είναι η υποτιθέμενη διαφωνία τους περί αισθητικής και ενδυματολογικών επιλογών. Και μάλιστα, απ΄ ότι διαβάζουμε, τα αστικά δικαστήρια θα είναι αυτά τα οποία θα εκδώσουν την ετυμηγορία τους για το ποιος έχει δίκιο.

Πάμε να κάνουμε ταλιράκια την συγκεκριμένη φραμπαλετζίδικη περίπτωση. 

Οπως γράφει η δεξιά ιστοσελίδα tomanifesto "ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος διεκδικεί (με αξιώσεις) μια καλή θέση στον σκοτεινό κόσμο των συριζοτρολ, “έχει κόψει καπίστρι”. Με απανωτές αναρτήσεις (σ.σ.: χυδαίες, ανόητες και με έντονο άρωμα μισογυνισμού) επιτίθεται με σκαιότατο τρόπο σε τρεις γυναίκες. Την Μαρέβα Μητσοτάκη, τη Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα".  

Ερέθισμα για να κάνει αυτές τις αναφορές ο δεξιός ιστότοπος είναι το παρακάτω twit που έκανε ο γνωστός στιχουργός και αρθρογράφος της Κυριακάτικής εφημερίδα του Κ. Βαξεβάνη:

Στην ίδια ρότα και ο ιστότοπος που διαχειρίζεται η γυναίκα του βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου. "μετά από αυτήν την μισογυνική, σεξιστική και προσωπική επίθεση που κάνει είναι το «τί ακριβώς ζούμε;»", μας γράφει και προσθέτει: "Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος του Documento προσβάλλει (ίσως επιεικής όρος) ανθρώπους. Ωστόσο, αυτό που γεννά, εξίσου, πολλά ερωτήματα είναι από πότε η εξωτερική εμφάνιση κι οι ενδυματολογικές επιλογές αξίζουν σχολιασμού, ειδικότερα, όταν αυτές είναι στα πλαίσια της ευπρέπειας".

 Το φερόμενο πρόσωπο από τον δεξιό ιστότοπο σαν συριζοτρολ, το οποίο “έχει κόψει καπίστρι”. επανέρχεται με twit του και δηλώνει θιγμένος προαναγγέλλοντας δικαστική προσφυγή με κατάθεση αγωγών σε βάρος των ιστοσελίδων που αναφέραμε.


Διευκρινίσαμε από την αρχή ότι αυτή είναι μια .. χαλαρή ανάρτηση. Για αποφυγή παρανοήσεων όμως να υπογραμμίσουμε ότι η αναφορά του Μωραϊτη στο ότι η Παναγιωταρέα χρησιμοποιεί για ένα πιθανόν πρόσκαιρο πρόβλημα που έχει, πατερίτσα. είναι εντελώς απαράδεκτη

Είναι όμως σαν να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, οι δεξιοί, όταν παρουσιάζονται ενοχλημένοι από ένα διαδικτυακό σκωπτικό σχόλιο/
Η Δεξιά είναι που έβαλε στην πολιτική φαρέτρα της, τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των πολιτικών αντιπάλων. Κι αυτό κρατάει από πολύ παλιά. της.
Από το παραπολιτικό σχόλιο που είχε γράψει η "Καθημερινή", το 2007, "ειρωνευόμενη" υποτίθεται τον τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση γιατί πήγαινε στο κοινοβούλιο φορώντας πέδιλα αφού από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί επί δικτατορίας δεν μπορούσε να βάλει κλειστά παπούτσια. μέχρι αργότερα όταν οι δεξιές φυλλάδες έκαναν πάρτι με τα πουκάμισα του Βαρουφάκη, για να καταλήξουμε στο παρακάτω δημοσίευμα του προσώπου της επικαιρότητας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger