Home » , » Λ. Μενδώνη: Αν τσιμεντώνατε τον πίνακα του Πικάσο δεν θα σας έπεφτε!

Λ. Μενδώνη: Αν τσιμεντώνατε τον πίνακα του Πικάσο δεν θα σας έπεφτε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 | 4:52 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Για να λένε την αλήθεια η συντηρητική παράταξη είχε στους κόλπους της και ένα στέλεχος που λάτρευε τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς. Γι' αυτό και εκτός των άλλων πέρασε στην ιστορία σαν ένας από τους μεγαλύτερους αρχαιοκάπηλους που υπήρξαν στην πρόσφατη ιστορία μας. (Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε).

Είχαμε καιρό να δούμε τόσο εμπνευσμένα τρολαρίσματα όσο αυτά που ακολούθησαν μετά το γεγονός που έγινε με τον πίνακα του Πικάσο. 

"Τα χάλια μου, τα βλέπω τα κανάλια μου", τραγουδάει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, και τώρα μπορεί να συμπληρώσουμε ότι το twitter μας δίνει την δυνατότητα να χλευάσουμε τις απίστευτες αθλιότητες της κυβέρνησης των "αρίστων".

Δεν πρέπει να περιμένουμε να υλοποιηθεί το γνωστό σύνθημα: "ένα γέλιο θα σας θάψει". Μπορεί να παρακολουθούμε ανεπανάληπτες κωμικές σκηνές με τα πεπραγμένα των στελεχών του επιτελικού κράτους, αλλά πέρα από γελοίοι το ουσιαστικό είναι ότι έχουμε απέναντι μας απόλυτα επικίνδυνους εξουσιαστές. Και μ αυτό το δεδομένο πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.

Ενα χαμόγελο όμως είναι αναγκαίο και αυτό μας το χαρίζουν οι χρήστες του twitter με τις παρακάτω ευφάνταστες τοποθετήσεις τους:














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger