Home » , » Όπως ο πατέρας του ο βρικόλακας.

Όπως ο πατέρας του ο βρικόλακας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 | 5:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Από τον Αποστάτη, τον Γκαντέμη τον Α’ ως τον Κούλη, οι Μητσοτάκηδες λεηλάτησαν, κατέστρεψαν και δίχασαν το λαό.

Κανονικά όλα τα ΜΜΕ έπρεπε να ασχοληθούν με το φιάσκο της γαλάζιας συμμορίας όσον αφορά την προανακριτική. Το είχαν κάνει άλλωστε, όταν πίστευαν πως συνέφερε τη ΝΔ.

Αφού ούτε οι ίδιοι οι συκοφάντες δεν μπόρεσαν να παραπέμψουν τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ για δωροδοκία, επιμένουν στα ψέματα και τις βλακείες τους, ώστε να χρυσώσουν το χάπι.

Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει ο Επίτιμος των βρικολάκων στο Ειδικό Δικαστήριο με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ενώ αθωώθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, καταδικάστηκαν πρώην υπουργοί.

Βέβαια, επειδή ο Παπανδρέου έκανε σκληρή αντιπολίτευση, η ήττα της ΝΔ μετατράπηκε σε πανωλεθρία. Το ΠΑΣΟΚ, «το παλιό, το ορθόδοξο», δεν δέχτηκε τετελεσμένα, έτσι διπλασίασε τους ψήφους τους στις επαναληπτικές εκλογές της Β’ Αθήνας.

Αντί η ΝΔ να ζητήσει συγνώμη από τον Παππά, αφού ουσιαστικά παραδέχτηκε ή ίδια πως είναι αθώος, κυνηγά βλακωδώς και το Βαξεβάνη! Θέλει σώνει και καλά να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές και να τους χορέψει στο ταψί! Γιατί μόνο αυτό θα καταφέρει.

Ούτε ένας με μυαλό, ούτε μια στιγμή, δεν πίστεψε τις κατηγορίες της ΝΔ. Για τον πολύ απλό λόγο πως τα κανάλια είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Ούτε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δεν έχει η αντιπολίτευση. Είναι όλα γραφεία ρύπου της ΝΔ! Ζήτημα είναι να υπάρχουν ένα δυο τοπικά τα οποία τηρούν ουδέτερη στάση.

Οι πρακτικές της ΝΔ είναι ίδιες με αυτές της δεκαετίας του 1990: Συκοφαντίες, ψέματα, ύβρεις, απειλές, διχασμός κοκ. Δεν είναι τυχαίο πως οι φασίστες δολοφόνοι της ΟΝΝΕΔ είχαν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα επί Αποστάτη.

Ίδια είναι και η πολιτική. Πολιτική αφαίμαξης των μη προνομιούχων, για να θυμηθούμε την παλιά πολιτική ορολογία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ κάνει ένα βασικό λάθος: Δεν θέλει να σκάσει στα χέρια του το νέα Μνημόνιο, δίνοντας όμως χώρο και χρόνο στο αδίστακτο δικτάτορα, από τη μια αφήνει ανενόχλητες τις γαλάζιες ορδές να κατακλέβουν, από την άλλη ο Μητσοτάκης φέρνει το νέο Μνημόνιο τμηματικά.

Ήδη δουλεύουμε διπλάσια για τα ίδια χρήματα, καταργήθηκαν αργίες, δικαιώματα, ενώ αυξήθηκαν χαράτσια, όπως ο ΕΝΦΙΑ και λογαριασμοί. Έπεται συνέχεια εκτός αν αντισταθούμε.

Ο Μητσοτάκης θα πέσει, θα συντριβεί. Ο μόνος που τον κρατάει είναι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει κι αυτός προδώσει το λαό. Επίσης δεν υπάρχει σήμερα ένας Σαμαράς να τον ρίξει μια ώρα αρχύτερα, να γλυτώσουμε. Υπάρχει, αλλά δεν είναι όπως παλιά. Τώρα είναι αλυσοδεμένος από τα δικά του μοιραία λάθη. Που θα πάει όμως; Χούντα είναι θα περάσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger