Home » , , » Ξεχρεώνουν γραμμάτια οι Γλύξμπουργκ στο Μητσοτακέικο (Βίντεο)

Ξεχρεώνουν γραμμάτια οι Γλύξμπουργκ στο Μητσοτακέικο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 | 5:33 π.μ.

Ενα γεγονός από την πρόσφατη ιστορία μας, μας θύμισε η αναγνώστρια του ιστότοπου μας marka1 με το βιντεάκι που μας έστειλε και την λεζάντα που το συνοδεύει.  

Η καλή μας φίλη σχολιάζοντας την αγιογραφία του Μητσοτάκη που έκανε χτες με τις δηλώσεις της η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία γράφει:  "Φυσιολογική η στήριξη της Σοφίας, της αδελφής του Κοκού στον Κούλη. Ξεχρεώνουνε γραμμάτια οι Γλύξμπουργκ στο συνεργάτη τους. 

Δεν ξεχνάμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης σε άπταιστα γερμανικά είχε προτείνει την επαναφορά του βασιλιά στην Ελλάδα εν μέσω της χούντας, και την δημιουργία κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και με την συμμετοχή "όλων των υγειών πολιτικών δυνάμεων πριν βεβαίως των κομμουνιστών".

Πριν προσθέσουμε το βίντεο που μας έστειλε η αναγνώστρια μας να προσθέσουμε και κάτι άλλο. Ο "αποστάτης και εφιάλτης της δημοκρατίας", όπως έχει μείνει στην ιστορία ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού έχει κάνει και μάλιστα με μαφιόζικο τρόπο, άλλο ένα τεράστιο δώρο στο Γλυξμπουρέικο. 

Από την στιγμή που εκλέχθηκε πρωθυπουργός το 1990 φρόντισε με δικούς του μηχανισμούς και εκπροσώπους της τέως βασιλικής οικογένειας, με επικεφαλής τον ναύαρχο Σταυρίδη, να συγκεντρωθεί όλη η κινητή περιουσία της τέως βασιλικής οικογενείας από όλα τα ανάκτορα στο Τατόι, σε ένα συγκεκριμένο χώρο. 

Ετσι, λοιπόν τον Φλεβάρη του 1991 έγινε το μεγάλο ριφιφί. Με την βοήθεια όλου του κρατικού μηχανισμού που έλεγχε ο Μητσοτάκης, έξι τεράστιες νταλίκες πήγαν στο Τατόι και φόρτωσαν όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που υπήρχαν, το βάρος των οποίων έφτανε τους 32 τόνους (!) όπως είχε γραφτεί τότε, και τον οποίων η αξία ήταν ανυπολόγιστη! Εφτασαν στον Πειραιά όπου τους ανέμενε πλοίο με αναμμένες μηχανές και τα κλοπιμαία φυγαδεύτηκαν στην Αγγλία.   

Να προσθέσουμε ότι μετά απ' αυτή την εξέλιξη είχε δημιουργηθεί πολιτικός σάλος με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα ΜΜΕ που ήταν ευνοϊκά διακείμενα σ' αυτή να κάνουν λόγο για «σκάνδαλο ολκής». Φυσικά από κανέναν δεν ζητήθηκαν ποινικές ευθύνες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Ιουνίου 2021 στις 8:06 π.μ.

Το σωστό, αγαπητή φίλη marka, θα ήταν να πληρωθούν τα 32 τόνων κλοπιμαία της τέως βασιλικής ακρίδας των Γλύξμπουργκ, μέσα από την κατάσχεση (κατόπιν διατάγματος φυσικά ενός νέου ελληνικού κράτους, κράτους επαναστατικού εννοώ, κράτους της νικηφόρας μελλοντικά εργατικής τάξης και των συμμάχων της),όλου του ποσού που τους αντιστοιχεί συν τον ανάλογο τόκο για τις παρελθούσες δεκαετίες. Αφού λοιπόν ο κυρίως ένοχος έχει ήδη βγάλει όλα τα κλοπιμαία του στο εξωτερικό, στα παλάτια και στις τράπεζες άλλων συναδέλφων του εξίσου παράσιτων της κοινωνίας, η κατάσχεση πρέπει αναγκαστικά να γίνει από την αμύθητη περιουσία του εγχώριου συνεργού του στη λεηλασία εκείνη του 1990! Κι επειδή ο ίδιος ο συνεργός του ξένου καταχραστή-λωποδύτη έχει γίνει πλέον χώμα,παρανάλωμα των σκουληκιών (αν και κάποιοι θρήσκοι παλαιάς κοπής μάς βεβαιώνουν ότι τάχα μου το υποκείμενο αυτό βράζει καλά μες στο καζάνι του βελζεβούλη, στον πάτο της κόλασης, παρά τω πλευρώ του Ιούδα, -φήμες δηλαδή, δε βαριέσαι,κάθε νεκρός ίσον ανύπαρκτος και τα καζάνια έσβησαν προ πολλού, λόγω συνταξιοδότησης του βελζεβούλη και του alter ego του),η κατάσχεση θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε από τον χρηματικό πακτωλό που ο συνεργός του λωποδύτη κληροδότησε στο αμεσότερο αντίγραφο του dna του! Δηλ. από το μπεζαχτά του άρρενος διαδόχου που άφησε ο ακατονόμαστος πίσω του, προς δυστυχίαν του λαού και του τόπου μας! Έναν διάδοχο ίδιο με το γέρο του και ακόμα χειρότερο, σκέτο "σκαστό κουκί που βγήκε από την κουτάλα ή "από το ίδιο το κοτσάνι και την ίδια φλούδα", όπως λέγανε οι παλιοί στα χωριά μας... Προϋπόθεση λοιπόν για να αποδοθεί η δικαιοσύνη είναι και παραμένει μια νικηφόρα προλεταριακή ή λαϊκή επανάσταση στην Ελλάδα. Από μιας απόψεως λοιπόν συμφέρει στον κληρονόμο του συνεργού να νικήσει το ταχύτερο η επανάσταση αυτή, γιατί αλλιώς η προσαύξηση του τόκου υπερημερίας της αναγκαίας αποζημίωσης θα είναι πολύ μεγαλύτερη! Και ξέρει καλά ότι στο νόμο του νικητή λαού δεν χωράει καμιά παραγραφή εγκλήματος εις βάρος του τόπου του, από όποιον προδότη ή ληστή κι αν διαπράχθηκε, όσες δεκαετίες κι αν διαβούν μέχρι την απόδοση δικαιοσύνης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger