Home » , » Η νεολαία της Ν.Δ,μ μας διδάσκει αισθητική

Η νεολαία της Ν.Δ,μ μας διδάσκει αισθητική

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 | 9:41 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Ισως ο πιο κατάλληλος τρόπος είναι να αντιμετωπίζεις τα στελέχη της Ν.Δ με ειρωνεία και απαξίωση. Ο ομοϊδεάτης, συνάδελφος της κυρίας Α. Λατινοπούλου, κ Παύλος Μαρινάκης, με τον τίτλο που φέρει σαν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, θέλησε να υπερκεράσει τις επιδόσεις στο twitter που έχει η αποτυχημένη υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Να μην σχολιάσουμε τώρα την εκτίμησή του ότι όλος ο κόσμος της εργασίας δεν μπορεί να καταλάβει ότι "το εργασιακό νομοσχέδιο παρέχει πραγματική προστασία των εργαζομένων" και γι' αυτό διαμαρτυρήθηκε σήμερα με μαζικά συλλαλητήρια σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.  Σύμφωνα με τον επικεφαλής της νεολαίας του κυβερνητικού κόμματος, η κυβέρνηση είναι απομονωμένη από όλα το πολιτικά κόμματα και τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς -εκτός του ΣΕΒ- γιατί έχουν πέσει θύματα των face news.

Η απάντηση όμως που πήρε, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από χρήστη του twitter, στην ανάρτησή του ήταν όλα τα λεφτά. Κι αυτό γιατί αντιληφθήκαμε -όχι ότι ήταν απαραίτητο- για μια ακόμα φορά για το ποιο πρέπει να είναι το περιεχόμενων των αφισών για να είναι αυτές αποδεκτές από τους νεολαίους της Ν.Δ., και ποιες αφίσες τους φέρνουν αποστροφή.

Οι "άριστοι" με τους οποίους μπλέξαμε, το μόνο που είναι ικανοί είναι να μας προσφέρουν απίστευτο γέλιο -είναι αλήθεια ότι το έχουμε απόλυτη ανάγκη, σ' αυτούς τους σκοτεινούς νεοδημοκρατικούς καιρούς- με όσα λένε και κάνουν.

Την επόμενη κωμική σκηνή που θα παραθέσω έχει πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Ν.Δ Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Κι αυτός πάει να σπάσει το κοντέρ της γελοιότητας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger