Home » , » Στις τρύπες σας, θλιβερά, γελοία, ρατσιστάκια, της "αντρικής σχολής" και της ΔΑΠιτικης αισθητικής,

Στις τρύπες σας, θλιβερά, γελοία, ρατσιστάκια, της "αντρικής σχολής" και της ΔΑΠιτικης αισθητικής,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 | 3:17 μ.μ.


Της Τ. Γ.

Στην Ελλάδα των χιλιάδων θανάτων της πανδημίας, της θλίψης, της κατάθλιψης, της οικονομικής ανέχειας και της κοινωνικής δυστοπίας, αν είσαι πολιτευτής  της "αριστείας", την κοσμοθεωρία σου καταστρέφει, η ύπαρξη της τρίχας, της πανάδας, της κυτταρίτιδας και της ραγάδας

Είσαι  της "αντρικής σχολής" και της ΔΑΠιτικης αισθητικής, που τσιμεντώνει Παρθενώνες, και ''μεγάλους περίγελους'', σκαρώνει...

Κι ίσως να μην ασχολούμασταν με το κάθε νεοδημοκρατικό σούργελο, τύπου Αφροδίτης Λατινοπούλου-και τα λεκτικά σκουπίδια τους, αν τούτα δεν αντικατόπτριζαν τα πρότυπα που σκοπίμως και με περισσή τέχνη καλλιεργουνται, για να κατασκευάζουν και να διατηρούν υπηκόους αποπροσανατολισμένους, απολιτίκ και απενεργοποιημένους

Μα 'μεις, θα περιφέρουμε τις κουρασμένες αξύριστες μασχάλες μας στις πορείες και τις διαμαρτυρίες, και τις ραγάδες μας θα δείχνουμε με καμάρι στις παραλίες, των κορμιών μας που γέννησαν τη νεολαία που  αντιστέκεται, την νεολαία που επιμείνει και φτιάχνει όμορφους μικρόκοσμους

Κι οι σύντροφοι μας συνεχίζουν να αγαπούν και τρυφερά να χαϊδεύουν τα πλαδαρά μας σώματα, που όμοια τα βλέπουν με την αρυτίδωτη ψυχή μας.                            

Γι' αυτό, στις τρύπες σας, θλιβερά, γελοία, ρατσιστάκια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Ιουνίου 2021 στις 4:57 μ.μ.

Σκοτίστηκα για τις τρίχες σου.
Βλαμμένο γαλάζιο τρολλ. Δεν έχει μυαλό, ικανότητες, ηθική. Τι μένει; Εκτός από τα ψέματα και τις βλακείες που αραδιάζει, θα μας πει για την εξωτερική εμφάνιση. Γιατί κατά τη γνώμη μερικών το σκατό, άμα το τυλίξεις σε ασημόχαρτο, παύει να είναι σκατό. Αμ δε παύει. Για τι θα μίλαγε για να τραβήξει την προσοχή; Θα μπορούσα να πω «σκοτίστηκα για τις τρίχες σου» για το botox που έκανες, τις πλαστικές κλπ. Μόνο που, αν το παρακάνεις, έχεις εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Τέτοια να λες στα λιγούρια με μαλάκυνση, που ψηφίζουν βυζί και κώλο, αντί για ήθος και ικανότητες. Που πάντα κάγκουρες ήταν και κάγκουρες παρέμειναν.
Άλλα μπλέκεται κι ο φασισμός, οπότε δε μπορώ να μη μιλήσω. Γιατί μετά το νομοσχέδιο του σούπερ μαλάκα που επαναφέρει τη δουλεία, βγαίνει ένα τσουτσέκι και κοροϊδεύει σαδιστικά κυρίως τις εργαζόμενες εκείνες, που δε θα έχουν χρόνο ούτε να ουρήσουν! Που θα σηκώνονται ξημερώματα, θα γυρνούν βράδυ και θα έχουν να κάνουν και τις δουλειές του σπιτιού. Δεν έχουν καν χρόνο για ύπνο οι σύγχρονες σκλάβες, όχι για καλλωπισμό. «Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά…» Την ίδια ώρα το παράσιτο μασά δημόσιο χρήμα και φυσικά έχει μπόλικο χρόνο να γράφει τις παπαριές του.
Δεν το έκαναν μόνο από κέρδος το νομοσχέδιο, το έκαναν κι από αλαζονεία, σαδισμό, ανθρωποφαγία. Όπως μας έκλεισαν μέσα, μας απαγόρευσαν να τραγουδάμε, να χαιρόμαστε. Γιατί είναι όλοι τους κομπλεξικά αποβράσματα, δεν είναι απλά ένα τρολάκι, είναι η διατύπωση ολόκληρης ιδεολογίας. Της ιδεολογίας των ανίκανων, των δήθεν, των φασιστών που νομίζουν πως είναι δήθεν ανώτεροι ενώ είναι τα βακτήρια στα κόπρανά μας.
Κατά τα άλλα με καλύπτουν τόσο τα οργισμένα σχόλια του κόσμου όσο και η ανάρτηση του site μας. Αγαπώ τους άλλους όπως είναι. Αυτοί δεν αγαπάνε παρά μόνο τα λεφτά και τον άθλιο ελεεινό εαυτό τους. Νομίζουν τα μηδενικά πως με φτιασιδώματα θα γίνουν κάτι. Γίνονται νούμερα. Ο χαρακτήρας είναι αυτό που μένει.
Είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας, γιατί τα όσα καταφέραμε τα καταφέραμε μόνοι μας με τη δουλειά μας, κι όχι με τις αρπαχτές και τα ρουσφέτια. Και σίγουρα έχουμε ανθρώπους που θα μας αγαπάνε περισσότερο όσο παίρνουν τα χρόνια. Κι αυτό δεν αγοράζεται με όλα τα χρήματα του κόσμου.
Θα το λυπόμουν το τρολάκι αλλά δεν είναι για λύπηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger