Home » , » Ακόμα μια απάντηση σε ξουρισμένη βραχυκυκλωμένη.

Ακόμα μια απάντηση σε ξουρισμένη βραχυκυκλωμένη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 | 9:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Τολμάνε να μιλάνε περί «γυναικοκτονίας» αυτοί που είναι εργολαβικά υπέρ των λαθρομεταναστών που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες και που στην κουλτούρα τους οι γυναίκες εκεί είναι σε χειρότερη μοίρα και από ένα χρησιμοποιημένο σκαμπό. Βραχυκύκλωμα». (Η γνωστή ξουρισμένη με το IQ ραδικιού).

Τσούζει η αλήθεια, τους πειράζει να λέμε γυναικοκτονία. Να μην κάνουν τότε τα εγκλήματα, ούτε να τα ξεπλένουν.

Να πούμε πως κανένα γαλάζιο τρολ δεν τολμά να πει κακή κουβέντα για τον πλούσιο, Έλληνα, Χριστιανό, δεξιό, πιλότο, που είναι ένα παλιοτόμαρο, ένας αδίστακτος δολοφόνος. Αντίθετα οι μπάτσοι δίνουν συμβουλές τι πρέπει να κάνουν οι δεξιοί φονιάδες των συζύγων τους σε ανάλογες περιπτώσεις. Καλέστε τους μπάτσους, θα σας βοηθήσουν να γλυτώσετε κάμποσα χρονάκια. Γι αυτό άλλωστε είναι οι μπάτσοι, για να εξυπηρετούν τους πλούσιους.

Βεβαίως καταδικάζουμε οτιδήποτε υποτιμά τις γυναίκες. Χωρίς κανένα «αλλά», κανένα σκόντο. Είμαστε Κομμουνιστές, πιστεύουμε στην απόλυτη Ισότητα. Εγώ είμαι επίσης και άθεος, επομένως εναντίον όλων των θρησκειών. Χωρίς εξαίρεση. Είμαστε υπέρ των ταξικών αδερφών μας, των προσφύγων, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος, ηλικίας, φύλου κλπ. Αυτό δεν περιμένω να το καταλάβει η Λατινοπούλου, που στη θέση του μυαλού έχει παραβρασμένο σανό, το λέω για τους υπόλοιπους, για όσους σκέφτονται.

Ξέρουμε πως οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες έφυγαν εξ αιτίας των φασιστών που υπάρχουν στις χώρες τους. Γιατί ό,τι λένε τα ακροδεξιά αποβράσματα για τις μειονότητες εδώ, το λένε οι Ταλιμπάν που είναι οι αντίστοιχες θεούσες και δεξιοί στις χώρες τις οποίες το Ισλάμ είναι πλειοψηφία. Άλλωστε οι Κομουνιστές ήταν ο πρώτος στόχος του ISIS των ακροδεξιών Ισλαμιστών ή ισλαμοφασίστες όπως τους λέμε. Εκεί είμαστε με τους Χριστιανούς. Που να το αντιληφθεί αυτό η Λατινοπούλου; Τουλάχιστο ξέρει να ξυρίζεται.

Επειδή είπε περί βραχυκυκλώματος κι επειδή μ’ αρέσει να βραχυκυκλώνω τρολλ, να της πω πως όταν γράφει πως «οι γυναίκες εκεί είναι σε χειρότερη μοίρα και από ένα χρησιμοποιημένο σκαμπό» περιγράφει κυρίως τη Σαουδική Αραβία. Ξέρετε, αυτή που έχει βασιλιά. Που λέτε, η Σαουδική Αραβία είναι σύμμαχος της Ελλάδας. Ο Κούλης με τον Άδωνη είχε πάει. Και με την υπέρκομψη ντυμένη κομοδίνο με σεμέν. Μια και το είπαμε. Άδωνη, έκανες πολύ καλή εντύπωση στο Σαουδάραβα που σου έβαλε χέρι. Σου άρεσε; Ήσουν όμως κι εσύ προκλητικός. Ξυρισμένος, αρωματισμένος. Προπάντων σιωπηλός, υπάκουος. Άκουσα πως άδειασε θέση στο χαρέμι του. Θα μας υποχρέωνες, αν πήγαινες εκεί. Κάντο για τη χώρα σου, να συσφίξουμε περισσότερο τις καλές μας σχέσεις. Μην ξεχάσεις να ξυριστείς κόντρα. Θα το εκτιμήσει ο σύμμαχος.

Που λέτε με την πλέον οπισθοδρομική κοινωνικά και πολιτικά χώρα, είμαστε όχι απλά φίλοι, κώλος – βρακί. Να υποθέσω λοιπόν πως η Λατινοπούλου κάνει κριτική στο Μητσοτάκη; Στη Σαουδική Αραβία πριν λίγες μόνο μέρες είχαμε εκτέλεση ενός 18χρονου γιατί διαμαρτυρήθηκε όταν ήταν ανήλικος για την παραβίαση των Ελευθεριών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Για πες λοιπόν στο αρχηγό σου, πρέπει να είμαστε σύμμαχοι με αυτούς που καταπιέζουν το λαό της Σαουδικής Αραβίας και κυρίως τις γυναίκες;

Ξυρίσου, πλύσου, τράβα στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και πες τους αυτά που λες για τους Μουσουλμάνους. Να δούμε το πρώτο γαλάζιο τρολλ που θα εκτοξεύσει ο Μητσοτάκης γύρω από το διάστημα. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Ό,τι ώρα θέλεις ρώτα μας, κι εμείς απαντάμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger