Home » , » Απολαυστικό τρολάρισμα Παφίλη στους θεομπαίχτες της Ν.Δ (Βίντεο)

Απολαυστικό τρολάρισμα Παφίλη στους θεομπαίχτες της Ν.Δ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 | 12:59 π.μ.

Η φίλη αναγνώστρια μας narka1 απομόνωσε ένα σημείο από την χθεσινή ομιλία του Θανάση Παφίλη στην βουλή, και μας το έστειλε σαν βιντεάκι χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο σημείο από την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ "Απίστευτο τρολαρισμα Παφίλη στα χριστιανικά ήθη της ΝΔ".

Αναμφισβήτητα ο Θ. Παφίλης "κέντησε" από το βήμα της βουλής. Σε μια ομιλία του, διάρκειας λιγότερη από 30 λεπτά -την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ- έκανε σμπαράλια τα ψευτοεπιχειρήματα που χρησιμοποίησαν τα κυβερνητικά στελέχη για να στηρίξουν το αντεργατικό νομοσχέδιο, έκτρωμα, του Χατζηδάκη. 

Ολη η ομιλία του στελέχους του ΚΚΕ ήταν ένα ανελέητο ράπισμα στην δεξιά, καυτηριάζοντας τα υποκριτικά προσχήματα που χρησιμοποίησε για να στηρίξει αυτό το νομοθετικό τερατούργημα, ενώ έκανε ξεκάθαρο το ταξικό μίσος του κυβερνητικού κόμματος στον κόσμο της δουλειάς.   

 «Να σας βάλουμε να δουλέψετε στη ΛΑΡΚΟ 78 ώρες, οι μισοί θα πεθάνετε. Να σας πάμε στα αμπάρια, 78 ώρες τη βδομάδα, να δούμε πόσο καλά θα περάσετε. Αυτή είναι η πρόοδος που ευαγγελίζεστε», ήταν μια καίρια αποστροφή από την ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ.

Και όντος ήταν όλα τα λεφτά το "τρολάρισμα" που έκανε στους θεομπαίχτες βουλευτές της Ν.Δ. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

16 Ιουνίου 2021 στις 2:32 π.μ.

Ποιοι χριστιανοί;
Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με το σύντροφο Παφίλη, που γλέντησε τα χουντοσπέρματα στη Βουλή.
Να πω όμως πως δεξιοί και χριστιανοί (εννοώ πραγματικούς οπαδούς του Ιησού) δεν πάνε ποτέ μαζί.
Ο άνθρωπος που έκανε πράξη περισσότερο από όλους τα λόγια του Ιησού, ήταν η Δήμητρα της Λέσβου, όπου στη σκληρότητα, την κακία και τη βλακεία, ανταπέδιδε καλοσύνη και ευγένεια. Δεν πείραξε κανένα, ενώ βοηθούσε πάντοτε όσους είχαν ανάγκη, όπως μπορούσε.
Δεν είμαι Χριστιανός, αλλά δεν μπορεί να μη θαυμάσω ένα τέτοιον άνθρωπο.
Οι δεξιοί ήταν, είναι και θα είναι καρνάβαλοι. Μασκαράδες. Άλλο ντύνομαι αστροναύτης, άλλο είμαι. Έχει ντυθεί παλαιότερα στις Απόκριες καλόγρια και η κοπέλα μου παπάς. Μεθύσαμε και το κάψαμε. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε κληρικοί.
Έτσι και οι υποκριτές δεξιοί. Οι χρυσαλήτες πχ είναι σατανιστές. Ο ορισμός του σατανιστή. Δεν είναι οι ανάποδοι σταυροί, είναι το μίσος για το άνθρωπο. Αλλά παριστάνουν τις θεούσες. Κατέβηκαν στα συλλαλητήρια μαζί με το παπαδαριό, που κι αυτοί δεν έχουν σχέση με τον Ιησού.
Έχουν κάνει μια εταιρεία κι εκμεταλλεύονται κάτι που δεν είναι δικό τους. Παραμύθι πουλάνε. Θέλετε απόδειξη; Πείτε μου μια έστω μία ανακοίνωση του παπαδαριού κατά του νομοσχεδίου που καταργεί την Κυριακή Αργία.
Αν κάποια άλλη κυβέρνηση έλεγε να δουλεύουν Κυριακή, οι λούμπεν θεούσες θα έκαναν σταυροφορία, θα κήρυτταν ιερό πόλεμο! «Καταργούν τα όσια και τα ιερά»!
Βέβαια να πούμε κι αυτό. Οι ανώτεροι κληρικοί, όταν δούλευαν οι κολίγοι και Κυριακή στους τσιφλικάδες, πάλι έβγαζαν το σκασμό!
«Δε βαστάω! Θα πέσω κάπου!
- Ντράπου! Τους προγόνους ντράπου!
- Αντραλίζομαι!... Πεινώ!...
- Σουτ! θα φας σον ουρανό!»
Στο μεταξύ αφεντικά, πολιτικοί, ιερείς τρώνε το αγλέουρα σε αυτόν τον κόσμο.
Η αργία της Κυριακής καθιερώθηκε μόλις το 1909 μετά από σκληρούς αγώνες των εργαζομένων. Τότε αντιδρούσαν μερικοί κλάδοι (που πέτυχαν να εξαιρεθούν) και βέβαια τα μεγάλα αφεντικά.
Οι παπάδες είχαν την ουρά τους απέξω. Μόλις είδαν πως το μέτρο είχε μεγάλη απήχηση και πως η οικονομία βελτιώθηκε παρά τα όσα έλεγαν κάποιοι, την καπέλωσαν κι αυτή!
Σήμερα καταργούν κεκτημένα που αποκτήθηκαν μετά από δεκαετίες αγώνων. Το πενθήμερο έγινε επί Ανδρέα Παπανδρέου. Εγώ πήγαινα και το Σάββατο σχολείο.
Σήμερα λοιπόν καταργούνται όλες οι προηγούμενες κατακτήσεις, όλα τα εργασιακά δικαιώματα. Πάμε ολοταχώς προς τα πίσω, στο 1900! Με τις ίδιες αναχρονιστικές απόψεις.
Αν περάσουν την ουσιαστική επαναφορά της δουλείας θα χρειαστούμε αιώνες αγώνων για να φτάσουμε ξανά στον 20 αιώνα.
Όλοι λοιπόν στην απεργία, στο δρόμο!

16 Ιουνίου 2021 στις 7:24 π.μ.

Κανένα δικό μου σχόλιο. Παραθέτω απλώς έναν σύνδεσμο κειμένου, όπου ένας άλλος σύντροφος, μέσα από το αγωνιστικό μ-λ site "AΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ", χαρακτηρίζει κάπως διαφορετικά σε σχέση με το παραπάνω άρθρο,δηλ. όχι και τόσο εγκωμιαστικά, κάποια από τα λεγόμενα του κυρίου Παφίλη:
httpss://antigeitonies3.blogspot.com/2021/06/blog-post_21.html.

Τίτλοςς του κειμένου του: Τι Φίλης, τι Παφίλης!

16 Ιουνίου 2021 στις 10:17 μ.μ.

Πολυ απολαυστική ομιλία,,αλλα λιγο μεγαλη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger