Home » , » Αναπαραγωγική αστυνομία

Αναπαραγωγική αστυνομία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 | 5:06 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Τα σχόλια του κόσμου και τα άρθρα του site μας με για την αναπαραγωγική αστυνομία, με κάλυψαν.

Θα κάνω μερικές σοβαρές προτάσεις για την αύξηση των γεννήσεων, θεωρώντας φυσικά αυτονόητο πως η τελική επιλογή ανήκει στη γυναίκα, σεβόμενος πάντα την Ελευθερία.

Πριν πω τις προτάσεις μια ιστορία. Είχα πάει κάποτε μικρός στο μπακάλικο της γειτονιάς μου. Μια έγκυος κυρία παρακαλούσε το μαγαζάτορα να την προσλάβει στο μαγαζί. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, αν και ήξερα πως ήθελε υπάλληλο.

«Γιατί δεν την πήρες; Αφού είπε πως είχε μεγάλη ανάγκη» Ρώτησα τον μπακάλη.

« - Ακριβώς». Απάντησε. «Έχει περισσότερες ανάγκες από τους άλλους, κι εγώ δεν θέλω κάποιον με τόσες οικογενειακές υποχρεώσεις»…

Δεν άργησα να καταλάβω τι εννοούσε. Αυτή είναι η νοοτροπία των αφεντικών. Κι όσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία, αύξηση πληθυσμού δε βλέπετε.

Η πρώτη πρόταση έχει σχέση με αύξηση του μισθού. Αν παίρνεις πχ ένα πεντακοσάρικο – έξι κατοστάρικα το μήνα και η σύζυγος είναι άνεργη, δεν ζείτε εσείς οι δύο, όχι τρεις. Όταν λοιπόν λέμε αύξηση εννοούμε να δοθούν πίσω τα κλεμμένα με τους τόκους. Ακόμα και διπλασιασμός του κατώτατου μισθού είναι λίγα.

Η δεύτερη πρόταση είναι ο παραπάνω χρόνος που χρειάζεται κυρίως η μητέρα. Ο σούπερ κανίβαλος Χατζηδάκης με το νόμο που έφερε, φροντίζει το παιδί να δει τους γονείς του όταν συνταξιοδοτηθούν! Αν προλάβουν. 70 ώρες τη βδομάδα. Ξέρουμε πως όσο το μαγαζί έχει δουλειά, το αφεντικό δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει άδεια για κατούρημα, όχι ρεπό. Κι όταν δεν έχει δουλειά, δε σου δίνει ρεπό, σε απολύει. Εμείς ζούμε σε πραγματικό κόσμο. Κι έχουμε δουλέψει. Στο μεταξύ δείτε τι θα γίνει με τους βρεφονηπιακούς από Σεπτέμβρη μ’ αυτό το έκτρωμα.

Θα μειωθούν κι άλλο οι γεννήσεις. Γιατί, αν και ξέρω πολλούς που θέλουν να τεκνοποιήσουν – κι εγώ μαζί – δεν ξέρω κανένα που θέλει το παιδί του να πεθάνει από πείνα. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς. Ένα παιδί σήμερα χρειάζεται τουλάχιστο 800 ευρώ το μήνα! Ρωτήστε όσους έχουν παιδιά, να κάνουν λογαριασμό.

Φυσικά είναι ευτυχία, είναι η συνέχεια μας, αλλά οι περισσότεροι απλά δεν έχουν να τα μεγαλώσουν. Οπότε είναι τεράστια υποκρισία να λέμε μόνο για την υπογεννητικότητα ξεκόβοντας την από τις κοινωνικές συνθήκες. Η εκμετάλλευση είναι η αιτία.

Τώρα θα πει κάποιος εξυπνάκιας πως και παλιότερα υπήρχε εκμετάλλευση, αλλά έκαναν παιδιά. Πράγματι. Τεράστια. Πόσα παιδιά προλάβαιναν να μεγαλώσουν και πως ζούσαν; Πολύ άσχημα. Μπορεί κάποιοι να θέλουν επιστροφή σ’ αυτές τις ζοφερές εποχές. Εμείς πάμε μπροστά, όχι πίσω.

Το τι θα κάνουμε στο κρεβάτι μας αφορά μόνο εμάς. Αν θέλουν παιδιά κάποιοι πολιτικοί ή ιερείς, να πληρώσουν, να τους πηδήξουμε. Φυσικά δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά, αλλά για την υποταγή μας σε ολοένα και πιο παράλογες απαιτήσεις. Τους πήραμε όμως είδηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger