Home » , » Δικηγόρος Γεωργιανού: Αντρο βασανιστών η ΓΑΔΑ. "Εχουν ομολογήσει κρατούμενοι κατόπιν ξύλου, ακόμα και ανθρωποκτονίες"! (Ηχητικό)

Δικηγόρος Γεωργιανού: Αντρο βασανιστών η ΓΑΔΑ. "Εχουν ομολογήσει κρατούμενοι κατόπιν ξύλου, ακόμα και ανθρωποκτονίες"! (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 | 10:29 μ.μ.

Θα σας προτείναμε να αφιερώσετε 4,5 λεπτά και να παρακολουθήσετε το παρακάτω ηχητικό. Είναι από την σημερινή παρέμβαση που έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου Κοττάκη ο δικηγόρος του 36χρονου Γιόργκι Χαρτζεισβίλι. 
Αναφερόμαστε στον Γεωργιανό που βασανίστηκε για 4 μέρες από μπάτσους στην ΓΑΔΑ για να ομολογήσει ότι ήταν ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. 

Ο δικηγόρος Γιώργος Ψαρρής δεν είναι κάποιος κινηματικός νομικός και αυτό το διαπιστώνει κανείς από τα λεγόμενα του και στις αναφορές ότι γνωρίζει "εξαιρετικούς αξιωματικούς στην αστυνομία..." Και από αυτή την άποψη έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι εκφράσεις του. 

Οτι χτες κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών  Αθήνας για τα βασανιστήρια που υπέστη ο εντολέας του στο διάστημα από 17 ώς και 20 Μάη 2021 στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ είναι γνωστό. 

Από την σημερινή συνέντευξη του δικηγόρου μάθαμε ότι η χώρα μας γίνεται πάλι διεθνώς έκθεση με τις καταγγελίες της συγκεκριμένης υπόθεσης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στο Διεθνές παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν θα σταθούμε στις αναφορές του δικηγόρου για τα βασανιστήρια που υπέστη ο εντολέας του και τις άλλες παρανομίες που διέπραξε η ένστολη αλητεία του Χρυσοχοϊδη. 

Εμας μας έκανε τεράστια εντύπωση πώς ο τόσο έμπειρος δημοσιογράφος Μπογιόπουλος προσπέρασε μια τόσο σοβαρή καταγγελία που έκανε ο δικηγόρος Γιώργος Ψαρρής. 

Οπως ακούμε και στο παρακάτω ηχητικό ο συνήγορος του Γεωργιανού που βασανίστηκε, επικαλούμενος την επαγγελματική του εμπειρία ουσιαστικά μας είπε ότι η ΓΑΔΑ είναι άντρο βασανιστών - μπάτσων. 

Ακούμε τον δικηγόρο να μας λέει επί λέξη: "Εχουν ομολογήσει κρατούμενοι στην ΓΑΔΑ κατόπιν ξύλου και δεν μιλάμε για μια υπόθεση. Μιλάμε για σοβαρές υποθέσεις ακόμα κα ανθρωποκτονίες"!!!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger