Home » , » Απάντηση σ’ ένα φασιστόμουτρο.

Απάντηση σ’ ένα φασιστόμουτρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 | 9:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Εγώ που απλά εξέφρασα την άποψη μου, γιατί με έβρισαν»;

Κατ’ αρχήν είναι προκλητικό να επικαλούνται τα κάθε λογής ναζίδια το δικαίωμα της Ελευθερίας της έκφρασης, όταν είναι υπέρ της λογοκρισίας και της εξαφάνισης όλων των «διαφορετικών». Τα τέρατα που δεν ανέχονται το ανθρώπινο είδος. Όμως θα απαντήσουμε.

Να στο εξηγήσουμε λοιπόν.

Ποια είναι η άποψη σου; Ο ρατσισμός! Γι αυτό σε έβρισαν και πολύ λίγα σου είπαν, ελάχιστα!

Η ανθρωποφαγία είναι μια «άποψη». Το ίδιο η παιδεραστία, ο ναζισμός κοκ. Το πρόβλημα με αυτές τις «απόψεις» είναι πως κάποιοι πάνε να τις εφαρμόσουν. Έτσι πολλοί άνθρωποι γίνονται θύματα.

Σήμερα πχ ναζιστικά σκουπίδια θεώρησαν «σωστό» να δείρουν έναν ομοφυλόφιλο. Γιατί; «Γιατί τους ενοχλεί»! «Γιατί δε μπορούν να τον βλέπουν ρε συ»!

Ο ρατσισμός δεν είναι επομένως άποψη, όπως πχ δεν είναι άποψη, ο φόνος, ο βιασμός, η λεηλασία. Είναι μια μορφή εγκλήματος, μάλιστα η χειρότερη.

Όταν λοιπόν κάποιος λέει κάτι που ολοφάνερα βλάπτει τους άλλους ανθρώπους, δεν πρέπει να περιμένει να μείνουμε απαθείς, πόσο μάλλον να χειροκροτήσουμε τα εξωφρενικά που λέει.

Η εμφάνιση είναι καθαρά ιδιωτική μας υπόθεση. Δεν πέφτει λόγος σε κανένα, αν είμαστε αξύριστοι, εύσωμοι κλπ.

Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να κάνουν τους Συνταγματάρχες. Μας θέλουν στην πρωινή αναφορά.

Φυσικά εκείνο που θέλουν δεν είναι να είμαστε εμφανίσιμοι αλλά υποταγμένοι. Θέλουν να υπακούμε σε οτιδήποτε παράλογο σκαρφιστούν. Αυτό το χατίρι δε θα το κάνουμε σε κανένα σαδιστή κερατά, σε κανένα επίδοξο δικτάτορα. Είτε φορά στολή, είτε γραβάτα, είτε ράσο, είτε φούστα.

Θα τραγουδάμε, θα πάμε βόλτα όποτε θέλουμε, θα φοράμε και θα τρώμε ό,τι γουστάρουμε.

Γιατί είμαστε άνθρωποι και οι άνθρωποι πρέπει να είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα Ελεύθεροι.

Οπότε σε κάθε κομπλεξικό φασιστοειδές λέμε να πάει να ψοφήσει.

Η δική μας άποψη πάλι είναι πως όλοι οι φασίστες θέλουν κρέμασμα ανάποδα σαν το Μουσολίνι. Κι οφείλουν, όπως είπε το «πλυντήριο», να ακούμε όλες τις απόψεις.

Κι όλα τα τραγούδια; Για βάλτε λίγο Μιθριδάτη εκεί στα κανάλια. Δώστε στις απόψεις όσων δεν λιβανίζουν τον Κούλη - το καταλληλότερο αποχωρητήριο, τον ίδιο χρόνο που δίνετε στο γλείψιμο πισινών χεσμένων κηφήνων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Ιουνίου 2021 στις 12:38 μ.μ.

Το να κλεινεις τα ματια σου,τα αυτια σου,στη θηριωδια των μπατσων του Χρυσοχουντιδη,τις ειρωνιες και το κουνημα του δακτυλου στους πολιτες,την προσβολη καποιων αξιωματουχων της παρεας σου εναντια σε ανημπορους,να επεφημεις την υποκουλτουρα,να αγαλλιαζεσαι με την καταστροφη της πολιτισμικης κληρονομιας,να προσκυνας την αταλαντη κιτσαρια του αρχηγου σου,δυστυχως αμουσο ξωφτερνο,δεν σου δινει βημα να μιλας για αισθητικη.Ουτε σου επεβαλλε κανεις να ελεγχεις τις κυτταριτιδες στη παραλια.Οπως και δεν ειναι ανθρωπινες και δημοκρατικες οι επιβολες της συμμοριας που υπηρετεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger